Alin Oprea, dezvăluiri neașteptate despre fosta soție: „Când te simți trădat și folosit”

Alin Oprea și Larisa Uță au format timp de peste două decenii un cuplu care părea a fi extrem de bine consolidat și trainic. Din păcate, lucrurile nu au stat chiar așa și cei doi s-au despărțit. Divorțul lor a fost unul dureros, fiecare dintre ei aducându-și acuzații grave și luptându-se pentru bunurile comune.

Alin Oprea a vorbit recent într-un interviu despre zvonurile care au apărut vizând-o pe fosta sa soție. Aceasta ar fi avut o relație extra-conjugală, iar acest lucru se pare că pe cântăreț nu l-a surprins. Mai mult decât atât, acesta ar fi rezistat 25 de ani în această căsnicie pentru că și-a dorit o familie.

„Eu am făcut pasul de a părăsi această căsnicie după 25 de ani în care, chiar dacă visul meu a fost o familie fericită și cu realizări în toate planurile, nu am trăit decât o mare dezamăgire.

Am dus o cruce extrem de grea atât de mult timp, numai și numai din iubirea fără margini pentru copiii mei. Eu am crescut fără tată și visul meu, de copil încă, a fost să am o familie unită și să fiu un tată cât mai bun pentru copiii mei. Ei i-am oferit toată încrederea și libertatea din lume, nu am urmărit-o niciodată unde merge și ce face, pentru că scopul unei căsnicii nu este cu siguranță acela de a deveni detectiv pe urmele celuilalt, am fost de acord ca mama ei (n.r – fosta soacră) să locuiască cu noi, pentru a o scuti pe ea de treburile casei, am muncit personal zi și noapte, ani la rând, la educația copiilor mei și rezultatele s-au văzut', a declarat Alin Oprea pentru Click!.

Cântărețul și-a iubit foarte mult soția și a răsfățat-o cât a putut de mult muncind și plătind cheltuielile familiale și alte mofturi, dar potrivit spuselor lui, fosta soția nu l-a apreciat.

„Nu am avut niciodată pretenția ca ea să își găsească un loc de muncă, deși recunosc că aș fi apreciat să aibă ea această inițiativă. Când te simți trădat și folosit, preferi mai bine să pui punct.

Însă nici nu a fost o nevoie stringentă, atât timp cât eu reușeam să acopăr mulțumitor toate cheltuielile, investițiile imobiliare, educația copiilor și toate vacanțele în străinătate.

Oricât a fost pentru mine de delicat, nu am luat decizia divorțului decât după ce copiii mei au devenit majori și după ce am aflat cu siguranță că fusesem “tradus” încă din primii ani ai căsniciei. Peste aceste fapte, eu personal nu am putut trece', a mai spus artistul, potrivit sursei citată anterior.

Foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete