Alex Dobrescu, iubitul Cristinei Cioran, scandal cu Poliția de față cu jurnaliștii: „Am bani mulți rău de tot”

Alex Dobrescu, tatăl fetiței Cristinei Cioran, a dat seara trecută o petrecere la magazinul său de pe Calea Floreasca, iar Poliția a intervenit. Situația a scăpat de sub control, iar iubitul vedetei se afla sub influența băuturilor alcoolice.

La scurt timp după ce anunța despărțirea, Alex Dobrescu este din nou în centrul atenției. Bărbatul a anunțat că s-a împăcat cu Cristina Cioran, iar seara trecută a avut probleme cu Poliția. Aflat la magazinul său de pe Calea Floreasca, Alex a dat drumul la muzică la maximum și a făcut o petrecere alături de prietenii lui. Vecinii au fost deranjați de gălăgie și au chemat Poliția.

Aflat sub influența băuturilor alcoolice, iubitul Cristinei Cioran a sfidat oamenii legii de față cu jurnaliștii. El a deschis o sticlă de șampanie în fața polițiștilor și a început să îi filmeze.

Alex Dobrescu a primit un avertisment în valoare de 100 de lei. Două echipaje de Poliție s-au deplasat la fața locului pentru a calma spiritele.

„Vor să strivească corola de minuni a lumii. Asta vor să facă. Calitățile nu sunt un reproș la adresa defectelor lor. Fericirea nu este un reproș la deznădejdile altora', așa și-a primit Alex Dobrescu musafirii nepoftiți.

Polițiștii l-au avertizat pe acesta că dacă nu oprește petrecerea, va primi o amendă de 1500 de lei la fiecare 10 minute.

„Am bani mulți rău de tot. Ce contează? E o muscă insignifiantă amenda. Bine, e un mizilic. E cât șpaga pe care o dăm la Loft. Am bani grămadă', a susținut cu zâmbetul pe buze Alex Dobrescu.

„Poliția Română nu știe să folosească pronumele de politețe. 100 de lei avertisment. Mi-au promis 1500 de lei la fiecare 10 minute și mi-au dat 100 de lei', a spus iubitul Cristinei Cioran.

cristina-cioran-si-alex-dobrescu-5SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 4
Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete