Alin Oprea a avut probleme cu alcoolul. Cum a renunțat definitiv: „A fost mult mai ușor decât mi-am imaginat”

Alin Oprea a trecut printr-un divorț dificil de Larisa, mama copiilor săi. Iubita lui, Medana, a afirmat că atunci când l-a cunoscut pe artist, acesta avea probleme cu alcoolul. Acum, într-un interviu pentru Spynews, ea a dezvăluit că artistul nu mai consumă deloc băuturi alcoolice.

Ea l-a ajutat să renunțe, l-a pus să îi promită că nu mai consumă deloc băuturi alcoolice. „Când eu l-am întâlnit pe Alin, am cunoscut un om trist, un om devitalizat, un om neîmplinit și cu multe regrete. Un om cu o mare capacitate de sacrificiu, capabil să renunțe la el pentru binele celor dragi. Prima mea dorință a fost să aduc îmbunătățiri în viața lui și să îl pun în prim-plan.

Avea o mentalitate rigidă și credea că viața lui nu mai poate fi schimbată în vreun fel. Primul aspect la care am lucrat împreună, a fost eliminarea definitivă a alcoolului din viața sa. Spre surprinderea mea, a fost mult mai ușor decât mi-am imaginat, deși eram sceptică la început. Văd că și la ora actuală se mai dezbate încă acest aspect și chiar îmi doresc să precizez faptul că Alin nu consumă băuturi alcoolice absolut deloc, de când am apărut în viața lui, nici macar ocazional. Repet: DELOC!', a spus Medana.

alin-oprea-alcool-medana-5SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

„A fost promisiunea lui față de mine pe care o respectă cu sfințenie și în ziua de azi, motiv pentru care îi sunt recunoscătoare și foarte mândră de el. A fost mult exagerat acest capitol referitor la alcool, pentru că el niciodată nu a fost un alcoolic.

Pentru el alcoolul era un refugiu și asta se întâmpla cam o dată la două luni. Cert este că în momentul în care această etapă a fost închisă definitiv, am putut să lucrez mult mai ușor cu el, în absolut toate aspectele din viața lui', a mai declarat Medana.

Alin Oprea a divorțat cu mare scandal de Larisa, femeia cu care s-a căsătorit în 1999, după ce a cunoscut-o la un concert. În anul 2021 au divorțat, iar cântărețul a rămas fără nimic din ceea ce strânsese. Fosta soție i-ar fi blocat conturile bancare. Averea lui Alin Oprea a ajuns în conturile copiilor, iar el a rămas fără niciun ban în buzunar. Acum, el are o relație cu Medana, scrie Libertatea.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete