Alexandru Rafila, declarație șocantă pe care nimeni nu a mai făcut-o până acum: „Vaccinul nu este perfect”

România se află în cel mai agresiv val al pandemiei. Numărul imens de cazuri din ultimele zile a creat dispute între autorități și medici, afectând enorm populația.

Medicul Alexandru Rafila a declarat că s-a indus o panică în rândul părinților, astfel că aceștia sunt sceptici în a-și mai trimite copiii la școală sau alte activități. De asemenea, acesta a făcut câteva precizări uluitoare despre vaccin.

Viața multor români este în pericol din cauza variantei Delta care se transmite cu repeziciune și este foarte agresivă. Numărul noi de cazuri este în continuă creștere, decesele de asemenea, iar îngrijorarea majoră vine din faptul că și persoanele vaccinate pot face o formă gravă a bolii, ba chiar își pot pierde viața.

Alexandru Rafila este de părere că există persoane care nu au căpătat o oarecare protecție în urma vaccinării, însă acest lucru reprezintă totuși singura soluție pentru a răzbi în fața acestui virus extrem de agresiv.

„Persoanele care ajung la Terapie Intensivă, deşi sunt vaccinate sunt persoane care, din cauza stării de sănătate, nu prea au reacţionat la vaccin. Vaccinul nu este perfect.

Dacă sunt oameni de 75, 80, 85 de ani, acolo nu merg lucrurile aşa de bine. Asta e soluţia, nu pot pleda pentru altă soluţie, că nu există o altă. Nevaccinarea nu e o soluţie', a explicat Alexandru Rafila.

Reprezentantul României la OMS susține că autoritățile au creat un haos total luând decizii atât de schimbătoare de la zi la zi. Medicul a mai vorbit și despre infectarea copiilor extrem de mare în acest val. El nu neagă acest lucru, însă este de părere că părinții au fost panicați peste măsură.

Noi trăim în tot felul de scenarii. Zilele trecute apăruse informaţia că copiii între 6-12 ani trebuie să fie testaţi ca să aibă acces la înot, la cofetărie etc. Au schimbat-o de dimineaţă, chestiunea asta face parte dintr-un proiect mai larg. Am ajuns să ne reglăm impotenţa de a face lucrurile aşa cum trebuie folosind copiii.

Primul semnal: au început să apară oameni care să spună că sunt spitalele pline de copii.
Cifrele i-au contrazis dur. Şi în rândul tinerilor există cu diverse afecţiuni, care nu răspund bine la infecţie, nu produc anticorpi, fac forme grave. Se doreşte ca părinţii să fie speriaţi de această chestiune şi să spună: Nu îmi las copiii la şcoală', a adăugat medicul.

În cadrul emisiunii „Punctul Culminant', Rafila a scos în evidență faptul că oficialii statului se folosesc de subiectul ce-i vizează pe copii pentru a distrage atenția de la faptul că nu le sunt asigurate condiții optime de siguranță pentru a-și desfășura activitatea.

„Al doilea semnal: S-a vorbit despre testarea copiilor între 6 şi 12 ani. De dimineaţă au modificat toate aceste lucruri care împiedicau copiii să trăiască o viaţă normală.

A existat un proiect care să ducă la distrugerea acestei generaţii. Nebunia asta e fundamentată de incapacitatea autorităţilor de a-şi face treaba. Nu s-au făcut şi au zis lasă că speriem părinţii că fac copiii forme grave. Părinţii au fost subiectul unei manipulări.

Se încearcă această rostogolire, deturnarea atenţiei publice de la incompetenţă, lipsă de asumare către frica părinţilor de a-şi duce copiii la şcoală sau la orice activitate.
Există oameni în vârstă care nu mai răspund la stimulii imunologici. Nu este imposibil, dar este foarte rar', a explicat profesorul Rafila, potrivit romaniatv.net.

Foto: Hepta.ro

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Stiri