Alexandru Arișinel a fost externat din spital. Ce a declarat actorul și cum se simte după operație?

alexandru arșinel externat din spital

Alexandru Arșinel a dat emoții tuturor săptămâna trecută, atunci când a acuzat dureri în zona toracică. După operația suferită în urmă cu o săptămână, Alexandru Arșinel a fost externat și a făcut mai multe declarații într-o conferință de presă.

Alexandru Arșinel a părăsit astăzi Spitalul Universitar, asta după ce a suferit o operație chirugicală , în urma unui infarct. Medicii au decis să îi monteze un stent, iar acum starea de sănătate a actorului este una stabilă. Alexandru Arșinel a fost externat în această dimineață și a ținut să le mulțumească cadrelor medicale pentru modul în care a fost îngrijit.

„Am fost salvat de o echipă de medici care munceşte de dimineaţă până noaptea târziu', a spus Alexandru Arșinel, potrivit mediafax.ro.

Chiar dacă duminică seară trebuia să urce pe scena teatrului și sa participe la un recital de colinde, actorul a lipsit motivat, dar nu a ratat momentul și în timpul conferinței de presă a cântat o mică parte dintr-un colind adaptat după „Silent Night'.

“Nu mi-au dat drumul şi îmi pare rău, că era o seară de colinde. Am un colind foarte frumos pe care îl cânt acolo', a spus Alexandru Arșinel, potrivit digi24.ro.

Foto: facebook

Citește și:

Moment emoționant în culisele emisiunii „Vocea României'! Ce a făcut soția lui Adrian Despot, înainte ca artistul să intre în direct

Ana Munteanu, mărturisiri surprinzătoare după ce a câștigat premiul cel mare la „Vocea României'! Ce va face cu banii

Cezar Ouatu, mărturisiri din culisele show-ului „Te cunosc de undeva': „Travestiurile mele au fost ceva groaznic. Mă închinam când mă vedeam'

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete