Ana Munteanu, mărturisiri surprinzătoare după ce a câștigat premiul cel mare la „Vocea României”! Ce va face cu banii

Vezi pozele

Ana Munteanu este fericita câștigătoare a marelui premiu în valoare de 100.000 de euro, după participarea sa în cadrul show-ului „Vocea României', de la Pro TV. La doar 16 ani, ea a reușit să îi convingă pe români că merită să câștige trofeul, prin aparițiile ei de-a dreptul impecabile pe scenă.

La aflarea veștii, că ea este „Vocea României' 2017, Ana Munteanu a fost copleșită de emoții și a căzut în genunchi.

„Pur şi simplu am căzut în genunchi. Toate emoţiile adunate în mine până atunci m-au copleşit, am simţit nevoia să mă eliberez. Nu-mi venea să cred. Parcă nici acum nu-mi vine, e ca un vis,' a mărturisit Ana Munteanu, în cadrul unui interviu pentru adevarul.ro.

Ana Munteanu, mărturisiri surprinzătoare după ce a câștigat premiul cel mare la „Vocea României'

În cadrul unui interviu, tânăra din Chișinău a dezvăluit că viața i s-a schimbat radical după participarea la acest concurs.

„Deja viaţa mea s-a schimbat. Este extraordinar faptul că i-am cunoscut pe Smiley, echipa „HaHaHa, toată echipa „Vocea României. Mi-am făcut foarte mulţi prieteni peste tot. Am primit invitaţii să cant, pe reţelele de socializare s-a schimbat totul, acum sunt Ana Munteanu de la Vocea României. Am lansat prima piesă şi sper că vor urma şi altele. Acesta este începutul, de acum va trebui să muncesc cu adevărat şi cât mai eficient,' a mai spus Ana Munteanu, pentru sursa citată.

De asemenea, întrebată ce va face cu banii câștigați, tânăra a spus că vrea să-și construiască o viață în Capitală.

„Îmi doresc să-i investesc în dezvoltarea mea personală şi profesională. Îmi voi continua studiile la liceul „Dinu Lipatti, iar acesta va fi doar începutul. Îmi voi cumpăra un apartament în Bucureşti. Vreau să devin o profesionistă în acest domeniu. De anul viitor mă voi muta în Bucureşţi, pentru că aici am fost primită ca acasă, oamenii m-au apreciat şi simt că aici trebuie să mă dezvolt şi să îmi încep carieră muzicală,' a mai adăugat Ana Munteanu.

Pentru a vedea mai multe imagini cu Ana Munteanu, deschide galeria foto de mai sus!

Foto: Facebook

Mihaela Tudor

Citește și:

Moment inedit la metrou! Concurenții din echipa lui Adrian Despot de la „Vocea României' au cântat pentru călătorii din tren

Adrian Despot, amănunte neștiute până acum din culisele show-ului „Vocea României'! Cum își pregătește concurenții din echipă pentru premiul cel mare

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
VIVA!
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete