Aleph, noul roman al lui Paulo Coelho, acum si in Romania

Aleph, noul roman al lui Paulo Coelho, acum si in Romania

 

In Aleph, cel mai personal roman al sau, Paulo Coelho ne invita intr-o curajoasa si insolita calatorie catre descoperirea de sine. La fel ca protagonistul celebrului sau roman, Alchimistul, Paulo trece printr-o profunda criza sufleteasca.

Pentru a afla o cale spre renastere si imbogatire spirituala hotareste sa aleaga un nou inceput calatorind, cunoscand oameni si descoperind locuri.

In acest periplu, menit sa-i aduca energía si pasiunea pierdute, Paulo poposeste mai intai in Africa, apoi in Europa, ajungand in Asia cu Transsiberianul. Intalnirea cu Hilal este insa cu totul neasteptata. Tanara violonista este de fapt femeia pe care, cu cinci veacuri In urma, a iubit-o, dar a tradat-o printr-un gest de lasitate ce ii Intuneca existenta prezenta si il Impiedica sa fie fericit.

Alaturi de ea, Paulo va incepe o calatorie mistica in spatiu si timp, gasind calea catre dragoste si iertare si curajul de a depasi incercarile inevitabile ale vietii.

Aleph ne indeamna sa privim cu alti ochi trecerea noastra prin aceasta lume.

Am ajuns acolo unde vrem sa fim?

Facem intr-adevar ceea ce ne dorim?
 

Paulo Coelho este cel mai cunoscut autor al vremurilor noastre. Cartile sale sunt traduse In 73 de limbi, publicate in 170 de tari, atingand vanzari peste 135 de milioane de exemplare in intreaga lume, iar in Romania de peste un milion de exemplare.

Aleph, noul sau roman, este bestseller in toate tarile in care a fost publicat.

„O odisee a transformarii spirituale.“ Margaret Flanagan, BOOKLIST

„Aleph este cea mai buna carte a lui Paulo Coelho.“ – HAPPINEZ

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Stiri