Alba Iulia gazduieste si in acest an Caravana BookLand

Alba Iulia gazduieste si in acest an Caravana BookLand

Caravana BookLand

Pentru ca pretuim traditia … Bookland continua la Alba Mall!
Povestile prind viata pe strazile din Alba Mall la cel mai mare targ de carte gazduit de orasul Alba Iulia. Vino si tu intre 17-22 iulie si rasfoieste cartile sufletului tau ! ne-a declarat d-na Anda Bulbucan, marketing manager Alba Mall.

Artistii sunt intotdeauna alaturi de noi!

In afara de carte, saptamana aceasta Caravana BookLand va gazdui expozitia de pictura a artistului plastic Floare Muntean si expozitia de sculptura a sculptorului Giuseppe Rotta. Lucrarile celor doi artisti plastici vor incanta privirile vizitatorilor targului de carte intreaga saptamana.
De asemenea scriitorii Aurel Pantea, Petru Fagaras, Gligor Hasa si Miron Tic vor sustine un recital de poezie.

Caravana BookLand este cel mai inedit targ de carte, muzica, film si jocuri, aflat la a 2-a editie, prezent pe parcursul anului 2012 in 39 de orase din tara, timp de 42 de saptamani.

Conceptul BookLand este unul inovator, atat prin aria geografica de acoperire, cat si prin amploarea sa, reunind mii de titluri sub aceeasi umbrela. BookLanderii sunt asteptati cu numeroase premii, concursuri, oferte speciale si momente de exceptie in principalele centre comerciale din Romania, precum si in cadrul librariei on-line www.book-land.ro

Libraria online www.book-land.ro
Sub aceeasi umbrela, BookLand integreaza si libraria on-line – www.book-land.ro – portal ce ofera cele mai noi titluri, recomandari, promotii si oferte speciale in materie de carte, muzica, film, jocuri, cadouri si birotica, fiind la dispozitia vizitatorilor sai si dupa ce Caravana BookLand a plecat catre o noua destinatie.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Stiri