Ce design interesant a ales Mihaela Rădulescu pentru bradul de Crăciun de anul acesta?

Ce design interesant a ales Mihaela Rădulescu pentru bradul de Crăciun de anul acesta?

Mihaela Rădulescu uimește de fiecare dată. Are acel fel de a fi care, pe de o parte, surprinde, pe de altă parte naște controverse. Mihaela Rădulescu este o vedetă și nu se dezminte.

Ce design interesant a ales Mihaela Rădulescu pentru bradul de Crăciun de anul acesta?

Iată un nou subiect care nu poate fi trecut cu vederea. Mihaela Rădulescu a împodobit deja bradul de Crăciun pe balconul apartamentului cochet pe care-l deține în Monaco. Marea în fața, bradul în stânga și… maimuța în dreapta. Iată, la asta nu te-ai fi așteptat. „Christmas mood for a lonely monkey :)/ Spiritul Crăciunului pentru o maimuță singuratică!', așa a decis vedeta Pro TV să descrie postarea pe care a făcut-o pe contul de Instagram. Cine e maimuța singuratică nu știm, dar ne aducem aminte perfect de urările pe care Mihaela Rădulescu a ales să le facă anul trecut de Crăciun.

Sunt pe-aici oameni buni, frumoși, împliniți, fericiti sau… încă nu, tineri plini de chef de viață sau încă în căutarea drumului corect, oameni prea singuri sau prea chinuiți… Pentru toți, fără exceptie, am numai gânduri bune și vă doresc să vă reîncărcați sufletul cu tot ce vă bucură! Se spune Sărbători fericite , dar eu vă doresc să fiți voi fericiți, pe deplin! Mulțumesc pentru tot ce am simțit de la voi, mereu! Sărbătorile astea or fi despre bucurie, daruri, distracție, mâncare, vacanță, dar și despre curățenia de făcut în suflet, în casă, în gânduri, despre bunătate și compasiune, despre… 'împreună' și familie'… Prețuiți ce aveți si nu lăsați nicio tristețe să vă atârne în bradul de Crăciun… Mereu cu gânduri bune, Mihaela și Felix', a scris Mihaela Rădulescu pe contul de socializare.

Curioși așteptăm mesajul de anul acesta, până atunci ne bucurăm de priveliște.

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete