Actorul Denis Ștefan și soția lui Cristina și-au mărit familia: „Este incredibil cum un suflet atât de mic poate să …”

Denis Ștefan (43 de ani), actorul devenit celebru datorită rolului jucat în telenovela Inimă de țigan, s-a căsătorit în anul 2013 cu dansatoarea Cronicii Cârcotașilor de la Prima TV, Cristina Zegan (28 de ani).

Actori Denis Ștefan și soția lui Cristina și-au mărit familia!

Recent, pe contul personal de Instagram, Cristina a dezvăluit că cei doi și-au mărit familia. Cuplul a adoptat un motan!

„Pe Mike l-am găsit într-un morman de gunoaie. Slab, mic, căutând afecțiune și atenție. De aproape 3 luni e la noi acasă.

E răsfățat, iubit, îngrijit și el, la rândul lui, e foarte afectuos și, până acum, nu a stricat absolut nimic (era teama mea cea mai mare).

Este incredibil cum un suflet atât de mic poate să te bucure și să îl vezi efectiv cum este recunoscător că are o casă acum.”

Cristina și Denis au o fiică împreună și anul acesta aveau în plan să-și mărească familia

La doar câteva luni de la cununia civilă, Cristina și Denis au devenit pentru prima dată părinți. Împreună au o fiică, Delia, în vârstă de aproape 6 ani.

Anul trecut, Denis și Cristina au vorbit despre planurile lor de viitor. „Păi, să mai vină un copil, zic”, a mărturisit râzând actorul.

„Da, ne dorim foarte mult încă un copil. Şi Delia îşi doreşte foarte tare şi mă tot întreabă:

Dar ai acolo în burtă ceva?. Aşa că suntem pregătiţi, mai ales că acum avem antrenament”, a mărturisit Cristina, anul trecut, pentru OK! Magazine.

Cum s-au cunoscut Denis Ștefan și Cristina Zegan?

Perechea s-a cunoscut prin intermediul unor prieteni comuni. Totodată, Denis și Cristina au jucat împreună în lungmetrajul Jidava. Crâmpei de Geneză.

În peliculă, Denis interpretează rolul unui luptător care se îndrăgostește de o tânără domniță, rol jucat de Cristina.

Cuplul a petrecut zile întregi pe platourile de filmare, ulterior devenind nedespărțiți și în afara lor.

În realitate, cei doi s-au cunoscut cu mult înainte de a deveni un cuplu. „Părinţii mei au fost acrobaţi la circ şi ulterior au avut dresură de cai.

Mama era şi cascadoare şi lucra la foarte multe filme. La un moment dat, m-a luat şi pe mine la filmări şi ne-am întâlnit cu Denis, care filma în Buftea.

La vremea aia aveam vreo 17 ani, deci n-am făcut decât cunoştinţă”, mărturisea Cristina, anul trecut, pentru OK! Magazine.

Cei doi s-au căsătorit într-un cadru foarte intim. La doar câteva zile după, Cristina a fost cea care a publicat prima imagine din timpul cununiei lor civile.

Denis Ștefan a divorțat de prima lui soție, Iuliana, la începutul anului 2013, după o relație de 13 ani, dintre care 6 de mariaj.

„Trecutul e trecut. S-a încheiat o poveste, a început o altă poveste. A fost un divorț civilizat, la notar”, a explicat atunci actorul.

Foto: Instagram

Citește și:

Aproape 4 mii de oameni au semnat o petiție pentru ca prințului Harry și lui Meghan Markle să le fie înlăturate titlturile regale

Felicitarea de Crăciun a prințului Harry și a lui Meghan Markle ar putea încăla protocolul regal! De ce?

Andreea Antonescu a vorbit despre a doua sarcină. Fiica ei Sienna își dorește foarte mult un frate sau o surioară

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete