Alain Delon, pregătit să părăsească această lume. Actorul se gândește tot mai des la moarte și a luat o decizie care a șocat pe toată lumea

$image_altSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 5

Cândva un bărbat curtat de o mulțime de femei și un actor de succes, astăzi, Alain Delon este pregătit să părăsească această lume. Actorul se gândește tot mai des la moarte, iar acum a luat o decizie care a șocat pe toată lumea.

Aproape că nu există apariție publică în care Alain Delon să nu vorbească despre moarte, spunându-le apropiaților că acel moment se apropie cu pași repezi. Actorul în vârstă de 83 de ani este convins că sfârșitul îi este aproape, astfel că, împreună cu avocații săi, a luat o decizie care a uimit o lume întreagă.

Alain Delon, pregătit să părăsească această lume

Într-un interviu acordat revistei elvețiene “Lillustré”, Alain Delon a anunțat că totul este pregătit pentru momentul în care va părăsi această lume. Mai exact, actorul a dezvăluit că susține moartea asistată, o procedură autorizată în Elveția, făcând tot ce era necesar pentru a beneficia de acest lucru.

“Sunt pe deplin pentru. Deja am organizat împreună cu avocaţii mei practic tot ceea ce se va întâmpla în ziua în care voi pleca. Mai ales că nu vreau să am în preajmă un preot.”, a spus Alain Delon, potrivit adevarul.ro.

Actorul își dorește să moară într-o clinică din Elveția, apelând la sinuciderea asistată, dar nu înainte de a rezolva problemele legate de moștenire. Alain Delon a mărturisit că nu își dorește ca după moartea sa, între copii să existe conflicte, motiv pentru care va lua toate măsuri astfel încât acest lucru să nu se întâmple.

“Nu aș vrea ca și copiii mei să se dezbine așa cum se întâmplă în familia Hallyday. Pregătesc totul în prezent. Totul va fi aranjat înainte de moartea mea, fie că asta convine sau nu. Dacă nu aş face asta, ar fi un război între ei, sunt sigur.”, a spus celebrul actor.

Nu este pentru prima oară când Alain Delon vorbește despre moarte. Actorul a mărturisit în repetate rânduri că este pregătit să moară, că nu are regrete și că această lume, în prezent, nu îi mai oferă absolut nimic, motiv pentru care a ajuns să o urască.

Deschide galeria foto pentru a vedea mai multe fotografii cu Alain Delon.

Foto: hepta.ro

Citește și:

Ce probleme are Andreea Bălan la 3 luni de la momentul în care a născut: Simt niște furnicături…'

Soția lui Florin Călinescu a fost o victimă nevinovată a destinului

De ce prințul William nu poartă verigheta? Soția sa o are mereu pe deget, însă el nu!

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete