Ce probleme are Andreea Bălan la 3 luni de la momentul în care a născut: “Simt niște furnicături…”

Ce probleme are Andreea Bălan la 3 luni de la momentul în care a născutSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 4

În urmă cu trei luni, atunci când a adus-o pe lume pe micuța Clara, Andreea Bălan le-a dat emoții tuturor apropiaților. Cântăreața a fost la un pas să își piardă viața după ce a suferit un stop cardio-respirator, însă intervenția rapidă a medicilor a contat mult, artista reușind să se recupereze complet după ce a fost la limita dintre viață și moarte. 

După o perioadă în care a stat departe de scenă și a respectat indicațiile medicilor pentru a se vindeca rapid, Andreea Bălan și-a reluat activitatea artistică și pare că starea ei de sănătate este una bună. Cu toate acestea, deși operația s-a vindecat bine, iar medicii i-au permis să meargă din nou la concerte, cântăreața mărturisește că există câteva simptome care au pus-o ușor pe gânduri.

Ce probleme are Andreea Bălan la 3 luni de la momentul în care a născut?

La 3 luni de la momentul în care a născut, devenind mamă pentru a doua oară, Andreea Bălan se confruntă cu furnicături în zona degetelor de la ambele mâini. Artista a mărturisit că urmează să facă mai multe investigații pentru a vedea care este cauza exactă a acestor simptome și dacă au sau nu legătură cu stopul cardio-respirator suferit în urmă cu 3 luni.

“Nu știu dacă au legătură cu ceea ce mi s-a întâmplat. Simt așa niște furnicături la degetele inelar și mic și cred că vin de la un nerv care trece prin cot și este suprimat, pe ambele mâini. Poate fi de la coloană, probabil. Eu oricum, de-a lungul anilor, am mai avut probleme cu coloana de la dans, de la acele prize, acrobații. Se mai întâmplă la unele femei care au fost gravide, după naștere să le apară o chestie de genul ăsta. Deocamdată le simt, dar trebuie să merg la control și să mă testez, să văd, dar se rezolvă, este o fază incipientă, nu îmi fac probleme.”, a povestit Andreea Bălan, în emisiunea “Xtra Night Show.”

Deschide galeria foto pentru a vedea mai multe fotografii cu Andreea Bălan.

Foto: facebook

Citește și:

Soția lui Florin Călinescu a fost o victimă nevinovată a destinului

De ce prințul William nu poartă verigheta? Soția sa o are mereu pe deget, însă el nu!

Este o mică vedetă! Fotografia cu fetița Adelinei Pestrițu a strâns peste 50.000 de aprecieri!

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete