Adina de la Heaven nu-și va boteza creștinește fiica! Din ce motiv?

Solista Adina Postelnicu (40 de ani) de la Heaven a devenit pentru prima oară mamă la începutul lunii septembrie a anului trecut.

Micuța Zaynab Maria s-a născut în urmă cu patru luni și nu va fi botezată creștinește. De curând, artista a explicat motivul pentru care nu vor face asta.

Adina Postelnicu și iubitul ei, Glance (29 de ani), se pregătesc intens pentru petrecerea la care sunt așteptați în jur de 100 de invitați.

Adina de la Heaven nu-și va boteza creștinește fiica! Din ce motiv?

Fiica interpretei, care are patru luni împlinite, nu va avea un botez și asta pentru că a moștenit religia tatălui ei, care este musulman, scrie Libertatea.

„Facem o petrecere cu peste 100 de invitați, nu e botez, pentru că asta nu se face la musulmani”, a declarat Adina Postelnicu, pentru Click!, citează Libertatea.

Petrecerea va avea loc sâmbăta aceasta, 25 ianuarie, la restaurantul Herăstrău. „Glance nu vrea ursitoare, le consideră un moft, așa că nu cred că vom avea.

Eu am vrut o petrecere restrânsă, doar cu familia și am ajuns la peste o sută de invitați”, a mai declarat Adina, pentru Click!.

„Până acum am primit multe hăinuțe, lenjerie pentru ea, dar un cort pentru joacă e ceva minunat. Cred că nu va mai dormi în pătuț de-acum încolo”, a mai declarat Adina Postelnicu.

Adina nu credea că va putea deveni mamă

„În 2016, când îmi pierdusem orice speranţă că voi putea fi mamă, Carmen Harra mi-a spus că peste trei ani voi avea o fetiţă şi exact aşa se întâmplă.

Trăiesc o minune, nu mă aşteptam să mai pot avea copii. Am rămas însărcinată în decembrie 2018, chiar după ziua de naştere a tatălui meu, şi am aflat cu puţin înainte de ziua mea.

Atunci mi-a apărut tata în vis şi mi-a spus să am grijă de fetiţă. La primele două ecografii, mi s-a spus că voi avea băieţel, apoi analizele de sânge au arătat că vine o fetiţă.”

Foto: Facebook

Citește și:

Meghan Markle, nou proces în instanță! Ducesa de Sussex dă în judecată fotograful care a urmărit-o în timpul unei drumeții în Vancouver, dar și publicațiile care au cumpărat imaginile

Mama artistei Taylor Swift a fost diagnosticată cu o tumoră cerebrală în timpul chimioterapiei pentru cancerul la sân

Noi informații despre starea de sănătate a lui Michael Schumacher. Un medic celebru a făcut dezvăluirea: Trebuie să ne imaginăm o persoană …

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Shtiu.ro
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
TV Mania
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete