Adevărul despre relația dintre Freddie Mercury și eterna lui logodnică, Mary Austin

Freddie Mercury Mary Austin

 

El avea 24 de ani când a întâlnit-o pe Mary Austin. Ea avea 19 ani și lucra într-un magazin cu haine vintage. Nu Freddie Mercury a fost cel care a plăcut-o primul pe Mary Austin, ci Brian May, chitaristul formației Queen, cel care a și invitat-o primul la o întâlnire. După cinci luni în care trecea aproape zilnic pe la magazinul de haine, probând diverse articole, Freddie s-a decis s-o scoată pe Mary la un ceai. În mai puțin de cinci luni după acest prim ceai, cei doi locuiau deja împreună.

Viața agitată care a urmat, cu turnee, concerte, petreceri, lux și câștiguri masive de bani au fost copleșitoare pentru Mary, care provenea dintr-o familie modestă, tatăl ei fiind zugrav, iar mama menajeră.

Ea a trebuit să facă față și schimbărilor de comportament dar și de nume ale iubitului ei, care devenea peste noapte din Farouk Bulsara, Freddie Mercury.

Prin toate aceste provocări ale vieții, Mary Austin a fost ca un tampon-pansament pentru spiritul mult prea descătușat al artistului.

În 1973 acesta a cerut-o de nevastă.'Am rămas fără cuvinte. Nu știam cum să reacționez', avea să-și amintească Mary acel moment din viața ei. „Nu mă așteptam să mă vrea drept soție a lui.'

Cei doi n-au depășit niciodată statutul de logodnici. Orice aluzie din partea membrilor formației sau a lui Mary, era ignorată complet.

Deși inițial i-a fost fidel, artistul n-a putut să-și ascundă natura sexuală și atracția către alți bărbați. Deși avea unele suspiciuni, Mary Austin nu l-a confruntat niciodată pe Freddie cu privire la alegerile lui sexuale. Era evident că nu voia să renunțe la Mary, The Love of His Life, dar nici la relațiile intime cu bărbați.

„N-am putut niciodată să iubesc un bărbat așa cum a iubit-o pe Mary', a recunoscut Freddie. Iar cei doi n-au putut sta departe unul de celălalt pe parcusul anilor care s-au scurs, când legătura lor intimă s-a încheiat. Mary Austin a primit un apartament în valoare de 300.000 de lire de la Freddie, situat pe aceeași stradă cu reședința artistului.

Astfel, în toată perioada care a urmat, cu dependența de LSD, heroină, cocaină, alcool, Mary i-a fost alături și l-a ajutat să treacă peste orice obstacol. Primul copil născut de Mary Austin este botezat de Freddie, iar ea a fost cea care a stat lângă patul lui Freddie Mercury în acea zi fatidică de noiembrie când, răpus de o bronhopneumonie, pe fondul stadiului avansat al bolii (SIDA) Freddie Mercury se stingea din viață la numai 45 de ani.

Nici până în ziua de azi nu se știe unde este urna cu rămășițele umane ale celui care a fost Freddie Mercury. Mary Austin este singura care știe…

foto: Hepta, Libertatea.ro

Citește și:

Timpul n-a iertat-o nici pe Dr. Quinn. Uite cum arată actrița la 68 de ani și care e drama care i-a marcat viața

Succesul a fost greu de suportat pentru el! Drama actorului Daniel Radcliffe după ce a jucat în Harry Potter: M-am luptat cu asta în adolescență'

Alina Pușcaș nu și-a dorit întotdeauna să devină actriță. La ce meserie visa vedeta în copilărie?

 

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete