Succesul a fost greu de suportat pentru el! Drama actorului Daniel Radcliffe după ce a jucat în Harry Potter: “M-am luptat cu asta în adolescență”

Cu siguranță seria “Harry Potter” nu ar fi avut același succes fără el, însă asumarea unui rol atât de complex nu a fost o sarcină ușoară pentru actorul Daniel Radcliffe. Succesul a fost greu de suportat pentru el și după ce a devenit imaginea acestui film, actorul a trecut printr-o adevărată dramă. 

Când spui Harry Potter cu siguranță îți vine în mintea figura lui Daniel Radcliffe, iar dacă multe persoane ar fi fost încântate de această expunere, pentru actor acest lucru a devenit greu de suportat într-o anumită perioadă. Seria “Harry Potter” a fost un real succes, ceea ce l-a ajutat pe Daniel Radcliffe să devină rapid un actor foarte cunoscut. A acceptat rolul când era doar un copil, la vârsta de 11 ani, iar succesul a venit la pachet cu o presiune imensă din partea publicului.

Drama actorului Daniel Radcliffe după ce a jucat în Harry Potter

Asocierea cu personajul Harry Potter a devenit deranjantă pentru actorul Daniel Radcliffe, mai ales atunci când acest lucru și-a pus amprenta asupra vieții sale personale. De fiecare dată când apărea în public, Daniel Radcliffe se simțea privit și urmărit, iar pentru a scăpa de această senzație, actorul a început să consume cantități mari de alcool.

“M-am luptat cu asta în adolescență. Când mergeam într-un loc pentru prima oară, poate era doar în capul meu, dar simțeam că toată lumea se uita la mine când intram într-un bar, într-un pub. Atunci, în cazul meu, cea mai rapidă modalitate prin care puteam să uit că sunt tot timpul privit era să mă îmbăt foarte tare. Când te îmbeți foarte tare realizezi că oamenii se uită și mai mult la tine, ceea ce înseamna că trebuia să beau și mai mult pentru a ignora acest lucru.”, a spus Daniel Radcliffe, într-un interviu pentru “Off Camera”, potrivit dailymail.co.uk.

Cu ajutorul prietenilor, Daniel Radcliffe a reușit să scape de dependența de alcool.

“Am fost foarte norocos să am alături oameni importanți în anumite momente ale vieții. Am cunoscut câteva persoane-cheie care mi-au dat sfaturi bune și au avut grijă de mine. În cele din urmă a fost doar decizia mea. M-am trezit într-o dimineață și am spus: Asta probabil că nu e bine.”, a spus Daniel Radcliffe.

Deschide galeria foto pentru a vedea mai multe fotografii cu Daniel Radcliffe.

Foto: hepta.ro, northfoto.com

Citește și:

Când va naște Gabriela Cristea? Prezentatoarea a dezvăluit data când va deveni mamă pentru a doua oară

Alina Pușcaș nu și-a dorit întotdeauna să devină actriță. La ce meserie visa vedeta în copilărie?

Keanu Reeves, mesaj pentru persoanele care suferă de depresie: Suntem precum niște Zoombie. Ridicați-vă capul din telefonul mobil și priviți în jur!'

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Shtiu.ro
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
TV Mania
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete