Adevăratul motiv pentru care există tensiuni între Prințul William și Prințul Harry

Nu este niciun secret faptul că există tensiuni între Prințul William și Prințul Harry, tensiuni care par să se fi accentuat în ultimele luni. Originea acestora, însă, este mai îndepărtată, cam din vremea în care debuta relația lui Harry cu Meghan Markle. Un schimb de replici între frați, o opinie pe care William s-a crezut îndreptățit să o emită în virtutea faptului că este fratele mai mare au stat la baza acestor tensiuni între Prințul William și Prințul Harry.

Petrecerea prilejuită de aniversarea Reginei Elisabeta a II-a, care a avut loc pe 21 aprilie, a fost o ocazie bună pentru ca opinia publică să observe odată în plus faptul că relațiile dintre cei doi frați s-au răcit. Cei doi s-au evitat pe tot parcursul serii, neadresându-și niciun cuvânt. Ba, mai mult, au existat zvonuri conform cărora Harry ar fi fost foarte mânios pe fratele său din cauza faptului că acesta ar fi înșelat-o pe Kate Middleton, așa cum s-a spus în presa britanică.

Citeste si Cele mai mari scandaluri și secrete care au zguduit Familia Regală Britanică

De ce există tensiuni între Prințul William și Prințul Harry

Despre originea tensiunilor dintre cei doi prinți, biograful Katie Nicholl, care a publicat o carte despre relația dintre Harry și Meghan Markle, a declarat la un post de televiziune: “William a fost foarte îngrijorat de rapiditatea cu care avansa relația lui Harry cu Meghan și a vrut să fie sigur că Harry ia decizia corectă” . O îngrijorare legitimă, de altfel, dar deloc apreciată de Harry: “O îngrijorare bine intenționată, expresie a preocupării normale manifestată pentru un frate, a fost interpretată greșit de Harry, care a crezut că William nu-l sprijină așa cum ar fi avut nevoie“, mai spune Nicholl.

Citeste si Meghan Markle l-a schimbat pe Prințul Harry şi l-a îndepărtat de fratele său

Pentru Katie Nicholl, această evoluție a relațiilor dintre prinți era inevitabilă: “William este foarte protector cu Harry, îl iubește enorm, dar era clar pentru toată lumea că relația lor se va deteriora după căsătoria lui Harry cu Meghan“, mai spune specialista.

Deși a trecut mai bine de un an de la nunta lor, deși Meghan se pregătește să dea naștere primului său copil, altfel spus, deși relația dintre fosta actriță și Prințul Harry pare una stabilă, securea războiului dintre Harry și William este foarte departe de a fi îngropată. Un lucru pe care opinia publică îl percepe ca fiind unul extrem de dureros, în condițiile în care moartea Prințesei Diana părea să-i fi unit pe vecie pe cei doi fii ai ei.

Citeste si Meghan Markle, ignorată de prinţul William. Gestul care confirmă problemele din familia regală britanică

Sursa: gala.fr

Surse foto: hepta, northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete