Meghan Markle, ignorată de prinţul William. Gestul care confirmă problemele din familia regală britanică

În ciuda faptului că s-au străduit ca la slujba de Crăciun să pară o familie unită, micile detalii au scos în evidență problemele care există între ducii de Cambridge și ducii de Sussex. Meghan Markle a fost ignorată de prinţul William, iar gestul surprins de camerele de filmat alimentează zvonurile legate de tensiunile existente în familia regală britanică.

În timp ce Meghan Markle și Kate Middleton au socializat și și-au zâmbit în ziua de Crăciun, prinții William și Harry nu și-au vorbit aproape deloc, comparativ cu anii trecuți în care erau nedespărțiți.

Meghan Markle, ignorată de prinţul William

Pe lângă atitudinea rece pe care prinții William și Harry au avut-o unul față de celălalt, jurnaliștii au observat un alt detaliu care confirmă că între cuplurile regale există un conflict.

După ce slujba de Crăciun s-a terminat, Kate Middleton, prințul William, Meghan Markle și prințul Harry au părăsit biserica, iar camerelele de filmat au surprins momentul în care ducesa de Sussex a fost ignorată de prințul William. Acesta a fost preocupat să își aranjeze fularul la gât, încercând astfel să evite o posibilă conversație cu Meghan Markle.

Pe lângă acest detaliu, relația tot mai rece dintre cei doi frați este o dovadă în plus că tensiunile din familia regală britanică sunt reale.

Se pare că problemele au apărut în momentul în care prințul Harry i-ar fi reproșat fratelui său mai mare că nu face suficiente lucruri pentru a o ajuta pe Meghan Markle să se integreze mai repede în familia regală britanică.

Deschide galeria foto pentru a vedea mai multe fotografii cu prințul Harry, prințul William, Meghan Markle și Kate Middleton.

Foto: hepta.ro, northfoto.com

Citește și:

Vedetele, concluzii la final de an – Ce așteptări au de la 2019

Superstițiile de care Doinița Oancea ține cont în fiecare an de Revelion: Port ceva roșu și…'

Cum au reușit Meghan Markle și Kate Middleton să ascundă relația tensionată pe care o au? Au părut cele mai bune prietene la slujba de Crăciun!

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
Retete
Baby
ELLE
VIVA!
Shtiu.ro
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Mai multe din Vedete