Meghan Markle l-a schimbat pe Prințul Harry şi l-a îndepărtat de fratele său

Meghan Markle l-a schimbat pe Prințul Harry şi l-a îndepărtat de fratele său

Meghan Markle l-a schimbat pe Prințul Harry şi l-a îndepărtat de fratele său

Prinţul Harry are o soție frumoasă şi puternică. Meghan Markle este o femeie independentă care se află, în acest moment, în cea mai tradițională familie din Marea Britanie.

Dar personalitatea lui Meghan Markle și-a pus amprenta și asupra Prințului Harry.

Ducesa de Sussex nu l-a ocolit nici pe soțul ei atunci când vine vorba de reguli

La început de 2019, Meghan a decis că e timpul să schimbe stilul de viață al Prințului Harry. Potrivit unor surse apropiate cuplului, Meghan Markle i-a interzis soțului său să mai consume cafea și alcool.

Lady Colin Campbell, fostă prietenă și confidentă a Prințesei Diana, susține că Ducesa de Sussex are un impact puternic asupra relației Prințului Harry cu fratele său mai mare.

Într-un interviu acordat în cadrul documentarului “Kate V Meghan: Princesses At War” / “Kate versus Meghan: Prințesele în război”, difuzat de postul britanic de televiziune Channel 5, Lady Colin Campbell a mărturisit că Ducesa de Sussex l-a schimbat vizibil pe Harry.

“Tot ce aud este că Harry e ispitit într-una de Meghan și captivat complet de ea și s-a schimbat complet”, a spus Lady Campbell.

În același timp, Paul Burrell, fostul valet al Reginei Elizabeta a II-a a Marii Britanii și majordomul Prințesei Diana timp de 10 ani, a declarat în cadrul unei emisiuni televizate, că Palatul Buckingham este precum „un teren minat' pentru oricine este nou și a comparat comportamentul Familiei Regale față de Meghan Markle și Prințesa Diana.

„Meghan s-a căsătorit și a ajuns în cea mai tradițională familie din țară, Familia Regală. Cum va reuși să se înțeleagă cu ei? Prințesa Diana a fost adusă într-o casă care era la fel de mare precum Palatul Buckingham și chiar și ea s-a pierdut acolo', a spus Burrell.

Scriitoarea Katie Nicholl, specializată în casa regală britanică, adaugă paie pe foc şi declară că relația dintre Prinţul Harry şi Prinţul William s-a deteriorat după ce fratele mai mare l-a luat la întrebari pe Prințul Harry despre relația cu Meghan. Prințul William era de părere că fratele său grăbește și că lucrurile au evoluat prea repede.

“William era îngrijorat că relația a avansat atât de repede și, fiind apropiat de Harry, era probabil singura persoană îndreptățită să-i spună: Treaba asta se mișcă repede, ești sigur? Și cred că intenția bună a fratelui său de a-l sfătui l-a enervat pe Harry. Prințul Harry este protector cu Meghan și a văzut asta ca pe o critică, a gândit că fratele său nu-i susține căsătoria”, a explicat Katie Nicholl.

 

Iulia Sandu

Foto: hepta.ro

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete