Adela Popescu: “Nu vreau să fim părinți eroi”

Adela Popescu - Nu vreau să fim părinți eroi

Adela Popescu - Nu vreau să fim părinți eroi

Adela Popescu și Radu Vâlcan sunt niște părinți fericiți și împliniți. Adela Popescu: “Nu vreau să fim părinți eroi”.

Au împreună doi copii frumoși, formează o familie superbă și se iubesc la fel ca în prima zi.

Adela Popescu și Radu Vâlcan sunt unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz-ul românesc.

Cei doi trăiesc o frumoasă poveste de dragoste din anul 2010, atunci când s-au cunoscut pe platourile de filmare, la repetiții.

Dar viața lor s-a schimbat enorm de când sunt părinți. Cu toate astea, Adela Popescu și Radu Vâlcan au rămas la fel de relaxați și încearcă cu toate forțele să-și crească copiii într-un mod liber și frumos.

Adela Popescu: Nu vreau să fim părinți eroi'

Într-o postare pe blogul personal, Adela Popescu a vorbit despre sentimentele care o încearcă atunci când meseria de mama o ține prea ocupată.

“-Nu, nu, nu, gata, nu vreau să fim părinți eroi!
Spuse Radu la finalul unei zile în care Alexandru făcuse că toate visele- bolnăvior și trezit cu față la cearceaf, iar eu cu un bebeluș în brațe, fără posibilitatea de a-l ajută le deplin, așa cum o făceam până atunci.
-Gata, ne luăm bonă internă, plus bunicile de care vreau să profităm la maximum. Mai mult decât până acum. Zise el.
-Și o să facem așa:
La vară îl trimitem pe Alexandru la Susani să stea o luna. Da, da, o lună!
E important să petreacă timp cu bunicii, plus că o să fie fascinat de capre, oi, rate, pui și purcei. De struguri, prune, roșîi. De mâncarea cu gust divin, de mirosurile îmbietoare, de lentoarea ce te determina să fii creativ, de lipsa desenelor animate și de prezența albinelor, porumbeilor și strugurilor zemosi. De dealuri și de vai, de doruri și povești. Ce să mai, la vară Alexandru va sta la Susani o lună!

Andrei va fi preluat de buni cu tot ce necesită ajutorul în privința îngrijirii și creșterii lui.
Ne încurcă puțin alăptarea, așa că cel mai bine ar fi să introducem câteva mese de lapte praf, astfel încât să avem mai multă libertate. Să putem merge și noi la un film și apoi să rămânem la un cartof prăjit în oraș. Să vedem un spectacol de teatru, iar la final să o luăm pe jos pe Calea Victoriei spre casă. De exemplu.

Iar când vor fi mari și vor fi plecat de lângă noi…vom plânge după toate îmbrățișările neoferite, după toate lacrimile nesterse pe tricoul nostru, după piciorușele prea cuminți și la locul lor, după mirosul dulce al cefei, după sentimentul teribil de inutilitate, după goliciunea și amărăciunea senzației de a nu mai fi indispensabil…

Ne vor rămâne în schimb nopți lungi de tăcere, cărțile cu Moș Crăciun, câteva tricouri cu Spider Men, camerele lor goale și telefoanele noastre pline cu filmulețe la care ne vom uită și vom lacrima din sufrageria noastră impecabilă…

Bărbate, lasă prostiile și hai la culcare!

Să nu uităm chiloții de schimb dacă se scapă Alexandru pe el și fiolă aia de ser fiziologic că Andrei e cam înfundat.

Te lauzi că vrei o lună fără el, dar nu ai fost de acord să îl lași în seară asta să doarmă la mamaie.

Iar pe asta mic, stai câte o ora să îl privești cum doarme și acum te dai grozav că vrei bonă internă să-i numere oile până adoarme.

Mă lași? Numai gura ce e de ține!

Acum, cel puțin. Mai vedem peste o vreme.

Hai, noapte bună! Eu mă duc să îi ciufulesc puțin în pat, dar te rog, nu mai sta mult, că mâine îl duci pe Alexandru la circ.

Nimic nu e greșit, nimic nu e de judecat. Suntem părinții care putem fi pentru copiii ce ne-au ales…”, a scris Adela Popescu pe blogul personal.

 

Foto:facebook.com

 

Vezi si:

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete