Adela Popescu a slăbit în timp record după naștere – Cum a reușit

Adela Popescu a slăbit în timp record după naștere - Cum a reușit

Adela Popescu a slăbit în timp record după naștere - Cum a reușit

Cântarul are vești bune pentru Adela Popescu. După două sarcini, Adela Popescu arată impecabil. Adela Popescu a slăbit în timp record după naștere. Cum a reușit?

În 2016, după ce a născut primul copil, vedeta a pierdut 11 kilograme în două luni.

“Toţi oamenii m-au sfătuit să nu fac efort prea mare atâta timp cât alăptez, pentru că există riscul să pierd lactaţia, ceea ce nu îmi doresc. Am dat jos, totuşi, câteva kilograme, pe bază de oboseală.
În două luni şi jumate am slăbit 11 kilograme fără să fac nimic special, nu am ţinut nici dieta şi nu am făcut nici sport”, a dezvăluit Adela Popescu în 2016.

Acum, Adela Popescu a reușit să slăbească rapid în doar 4 luni de la naștere.

Adela Popescu a slăbit în timp record după naștere – Cum a reușit

“Mă mișc mai mult prin casă, mă mișc mai mult și cu copilul prin parc și am început acum un program, prin care mănânc la ore fixe, în cantitate mai mică. Nu pot ține chiar dietă, că alăptez. Dar mănânc echilibrat, mai puțin și la ore fixe”, a spus Adela Popescu.

“Eu nu am înțeles niciodată femeile care spun «după ce am dat două ture de Herăstrau mă simt minunat, simt că pot cuceri lumea». Eu leșin, transpir, nu pot săa respir, îl chem pe Radu să mă ia de pe jos. În schimb, am făcut tot timpul sport, pentru că voiam să arăt bine în costum de baie, deci motivația era simplă. Am rămas, însă, gravidă, am născut și e o perioadă dificilă în viața unei femei, din toate punctele de vedere. De aceea în campania asta sunt alături de Ioana, verișoara mea, ea a avut o contribuție împortantă în această poveste. A venit o dată în vizită la mine și mi-a zis “băi, nu îmi place de tine, ce-i cu delăsarea asta, nici nu arăți bine, nici nu te simți bine”. Ea e o tipă activă, care a terminat Psihologia, participă la maraton, face voluntariat. Ea m-a tras de mânecă și m-a luat la treabă. M-a ajutat foarte mult mișcarea, atunci am înțeles importanța sportului pentru psihic”, a declarat Adela Popescu în cadrul unui interviu pentru revista VIVA!

 

 

Foto:facebook.com

 

Vezi si:

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
TV Mania
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete