De ce Jennifer Aniston și Brad Pitt nu au avut niciodată copii? Acesta este adevăratul motiv

Au format unul dintre cele mai celebre cupluri de la Hollywood și deși au fost căsătoriți, Jennifer Aniston și Brad Pitt nu au avut niciodată copii. În momentul divorțului celor doi, vina a fost aruncată asupra actriței, dar se pare că adevăratul motiv pentru care cei doi  actori nu au devenit părinți este cu totul altul. 

După divorțul de Brad Pitt, au existat multe voci potrivit cărora Jennifer Aniston ar fi fost cea care nu și-ar fi dorit copii, actrița având ca principal scop construirea unei cariere de succes în domeniul cinematografiei. Aceste informații au deranjat-o peste măsură pe actriță, aceasta explicând că decizia de a nu deveni mamă nu i-a aparținut.

De ce Jennifer Aniston și Brad Pitt nu au avut niciodată copii?

Având în vedere că în timpul mariajului cu Angelina Jolie, Brad Pitt a devenit tatăl a șase copii, trei biologici și trei adoptați, multe persoane s-au grăbit să arunce vina asupra actriței Jennifer Aniston pentru că în timpul căsătoriei cu ea, actorul nu a avut copii. Ei bine, celebra actriță a făcut lumină în acest caz.

“Un bărbat divorțat nu va fi niciodată acuzat că alege cariera și nu copiii. Asta mă enervează foarte tare. Nu am spus niciodată în viața mea că nu vreau să am copii. Femeile care mă inspiră au și carieră și copii, de ce aș vrea să mă limitez la una singură? Mi-am dorit întotdeauna să am copii și nu voi renunța la această experiență de dragul carierei. Vreau să am totul.”, a spus Jennifer Aniston într-un interviu mai vechi, potrivit mirror.co.uk.

Un prieten apropiat al celebrului cuplu povestește că, în realitate, Brad Pitt era cel pentru care copilul nu reprezenta o prioritate și care amâna acest moment. În plus, în momentul despărțirii, acesta ar fi refuzat să comenteze zvonurile legate de acest subiect, dorindu-și să își asume rolul bărbatului care și-ar fi dorit copii, dar care nu a avut ocazia să se bucure de rolul de tată.

Deschide galeria foto pentru a vedea mai multe fotografii cu Jennifer Aniston și Brad Pitt.

Foto: hepta.ro

Citește și:

Cum arată soțiile politicienilor? Femeile care stau în spatele celor mai puternici bărbați din România

Cum se comportă Meghan Markle în rolul de mamă? Este foarte strictă: Ignoră orice ajutor'

Operaţiile estetice îl transformă pe Sylvester Stallone în Frankenstein. Iată cu arată astăzi Rambo!

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete