Cum a scăpat Adela Popescu de depresia postnatală

adela popescu, despre depresia postnatala

adela popescu, despre depresia postnatala

Depresia postnatală este una dintre cele mai comune probleme care apar după naștere. Depresia postnatală nu a ocolit-o nici pe Adela Popescu.

În cadrul unui interviu, prezentatoarea Tv și-a amintit de perioada de recuperare după prima naştere, atunci când a fost la un pas să cadă pradă depresiei postnatale.

Din fericire, Adela Popescu a avut parte de toată susţinerea soţului, Radu Vâlcan. Dar și întoarcerea în platoul emisiunii pe care o modera, “Vorbește Lumea” a ajutat-o enorm.

“Mă gândeam de ce pe mine m-a ajutat foarte mult să mă întorc la emisiune, după două luni. Pentru că, dintr-o dată, după două luni în care mă simţeam groaznică, nu aveam timp nici să mă spăl, vorbesc serios, mergeam cu copilul la toaletă de multe ori. Îl luam cu mine, adică luam căruciorul să fie acolo. Cineva, dintr-o dată, mă machia, mă coafa şi mă uitam în oglindă şi arătam bine. Şi asta m-a ajutat să depăşesc perioada cu bine, să nu intru într-o depresie postnatală”, a spus Adela Popescu, potrivit Antena Stars.

 

Iulia Sandu

Foto: facebook.com

 

Vezi si:

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete