Kate Middleton și Prințesa Charlotte, ieșire ca fetele. Cum și-au petrecut timpul

Vezi pozele

Kate Middleton și Prințesa Charlotte au petrecut o seară ca fetele, doar ele două, în timp ce Prinții George și Louis au rămas acasă, în grija tatălui lor. Ducesa și micuța prințesă au avut parte de câteva ore de relaxare, dar și educative totodată.

Conform www.people.com, ducesa și-a dus micuța la Opera Regală din Londra pentru a vedea repetițiile baletului Spărgătorul de nuci. Ieșirea între fete se pare că a încântat-o mult pe Charlotte. Și asta pentru că micuța adoră dansul, după cum dezvăluia tatăl său, plin de mândrie, în luna martie a acestui an.

În timpul unei plimbări în fața Palatului Kensington, pentru a admira florile depuse de fani la împlinirea a 20 de ani de la moartea Prințesei Diana, Ducesa de Cambridge a spus și ea că fiica ei iubește dansul și ia lecții de dans.

Ce au în comun Prințesa Charlotte și bunica ei, Prințesa Diana

Pasiunea pentru dans se pare că este moștenită de la bunica ei, Prinșesa Diana. Și această dezvăluire a fost făcută tot de Prințul William, anul trecut, într-o întâlnire cu directorul artistic al Baletului Național din Anglia, Tamara Bojo: “Prințesa Diana adora să danseze, era o dansatoare fantastică. Recent, am parcurs biblioteca sa muzicală și am constatat că este foarte eclectică. Dansul o încânta“, îi mărturisea William Tamarei.

În 1985, a avut loc un bal de amploare desfășurat la Casa Albă. În acea perioadă, Prințul Charles și Prințesa Diana efectuau prima lor vizită oficială în Statele Unite. Cu surâsul timid care a consacrat-o, într-o rochie lungă neagră, Prințesa Diana a cucerit inimile și ochii celor prezenți la eveniment. De o eleganță desăvârșită, stăpânind mișcările fiecărui dans, Lady Dy i-a avut ca parteneri de dans pe Clint Eastwood, John Travolta, Tom Selleck și pe președintele Ronald Reagan.

Pasiunea pentru dans, moștenită și de Prințul George

Și nu doar Charlotte a moștenit pasiunea pentru dans de la bunica ei paternă, dar și fratele ei mai mare, George. Într-un video postat pe contul de Twitter al Palatului Kensington, Prințul William a dezvăluit că fiul său moștenește talentul și pasiunea bunicii sale pentru dans.

Prințul George își valorifică și își perfecționează abilitățile de dansator la școala unde studiază, acesta având cursuri de balet în fiecare săptămână.
Citeste si
Sursa foto: hepta.ro
Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete