Acum este o actriță de succes, dar ce materie i-a dat bătăi de cap Adei Condeescu în liceu?

Ada Condeescu

Ada Condeescu este una dintre cele mai apreciate tinere actrițe din țara noastră. Tânăra este cunoscută publicului mai ales pentru rolurilor interpretate în filme precum Eu când vreau să fluier, fluier sau Loverboy.

Recent, actrița și-a amintit că, în liceu, chimia i-a dat mari bătăi de cap. La un moment dat chiar, Ada a rămas corigentă.

Revenind în prezent, actrița consideră că este un atu faptul că lucrează în același domeniu cu soțul ei. De 3 ani, Ada este soția regizorului Cătălin Mitulescu. Împreună, cuplul are o fetiță, Ecaterina.

„Pentru noi e foarte bine, pentru că avem foarte multe lucruri așa în comun. Pe de altă parte, avem lucruri frumoase pe care să avem debate-uri, adică nu ne certăm așa pe prostii, ne susținem punctele de vedere.

Mie îmi place foarte mult. Nu m-am gândit cum ar fi cu cineva dintr-un alt domeniu, adică să nu fie artistic.

E frumos cumva să fii în aceeași zonă, pentru că lucrurile se leagă, cred eu, mai rapid, lucrurile astea apropo de unde ieșim, ce facem, unde ducem copilul.

Cumva lucrurile vin poate mai natural decât dacă aș fi cu cineva din cu totul alt domeniu, chimist de exemplu”, a mărturisit Ada pentru Libertatea.

Acum este o actriță de succes, dar ce materie i-a dat bătăi de cap Adei Condeescu în liceu?

Cu această ocazie, actrița și-a amintit de un episod nu tocmai plăcut din perioada liceului. Se pare că exemplul de chimist nu a fost dat întâmplător, fiind vorba de o materie care a cam scos-o pe Ada din zona ei de confort.

Punctul culminant a fost în momentul în care a trebuit să ia lecții în particular, pentru a scăpa de corigență.

„Am rămas la un moment dat corigentă în liceu, așa că .. Mi-a plăcut materia, dar nu am înțeles-o.

Mă rog, după aceea am făcut meditații, am trecut cu notă foarte mare”, a declarat, pentru Libertatea, Ada Condeescu.

Foto: Instagram

Citește și: 

Adevăratul motiv pentru care Ioana Ginghină și Alexandru Papadopol s-au despărțit: Ca să salvez aparențele, am jucat foarte mult teatru

Monica Ghiuță a murit cu o mare povară pe suflet. Nu și-a putut ierta niciodată gestul pe care l-a făcut în trecut

Fotografii nemaivăzute cu Meghan Markle din timpul sarcinii! Ducesa de Sussex le-a făcut publice cu ocazia anunțării unui nou proiect

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Shtiu.ro
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
TV Mania
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete