Actrița Kathy Bates a slăbit 27 kg. Secretul ei? Și-a ascultat organismul

O știi, cu siguranță, din filme precum Titanic, Miezul nopții în Paris, Moșul cel rău, Dolores Claiborne sau Povestea unui campion. Cu ani în urmă, a fost diagnosticată cu două tipuri de cancer, din fericire, ambele cancere au intrat în remisie. Acum se bucură de o altă realizare: actrița Kathy Bates a slăbit 27 kg. Fără dietă, fără sport, ci doar ajutându-se de puterea minții.

Actrița Kathy Bates a slăbit 27 kg datorită unui secret pe care i l-a dezvăluit nepoata ei

Actrița a declarat pentru www.usmagazine.com că cea care a determinat-o să slăbească a fost nepoata ei, care i-a dat cel mai eficient pont: “Nepoata mea mi-a zis că este ceva biologic, că atunci când mănânci, creierul și stomacul comunică cu tine involuntar. Secretul este să fii atentă la asta și să dai farfuria la o parte“, psune actrița.

Kathy Bates precizează că i-a luat destul de mult timp să se obișnuiască cu această “comunicare”: “Trebuie să ai multă răbdare… Nu pot să spun că a fost vorba de voință, ci, mai curând, de determinare“. Actrița mai spune că se simte mai bine ca oricând și că și-ar fi dorit să cunoască mai demult acest secret: “N-am fost niciodată mai sănătoasă ca acum. Mă descurc minunat. Mă simt o persoană cu totul diferită. Pot să mă mișc, pot să merg. Mi-ar fi plăcut să fac asta cu câțiva ani în urmă“, mai spune Kathy.

Ea spune că nu a eliminat din alimentație vreun aliment. Tot ceea ce a făcut a fost să fie atentă la cantitate.

După ce a scăpat de surplusul de kilograme, actrița s-a tuns, și-a vopsit părul negru și cu greu mai poate fi recunoscută.

După ce s-a vindecat de cancer, actrița s-a confruntat cu limfedemele

În 2003, actrița a fost diagnosticată cu cancer ovarian. În urma tratamentului, acesta a intrat în remisie. La 9 ani distanță, i s-a descoperit o tumoră la nivelul sânului. Atunci a luat decizia de a se supune unei duble mastectomii. Acum, actrița este complet recuperată.

Din păcate, urmare a tratamentelor invazive împotriva cancerului, Kathy a dezvoltat limfedeme. Limfedemul se datorează funcâionării necorespunzătoare a sistemului limfatic. Actrița spune că, din păcate, limfedemele sunt rar diagnosticate. În consecință, boala evoluează.

Din fericire, simptomatologia limfedemelor a scăzut mult în intensitate ca urmare a pierderii importante în greutate.

Citește și

Cum a slăbit Nuami Dinescu 25 de kilograme? Transformarea este spectaculoasă!

Monica Anghel se transformă pe zi ce trece! Cum a slăbit 6 kg în trei săptămâni și are talia mai subțire cu 6 cm

Filmul Titanic' ar fi putut avea un alt final. O echipă de liceeni a demonstrat cum s-ar fi putut salva Jack

Sursa foto: northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete