Actrița Kathy Bates a slăbit 27 kg. Secretul ei? Și-a ascultat organismul

actrița Kathy Bates a slăbit 27 kgSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 7

O știi, cu siguranță, din filme precum Titanic, Miezul nopții în Paris, Moșul cel rău, Dolores Claiborne sau Povestea unui campion. Cu ani în urmă, a fost diagnosticată cu două tipuri de cancer, din fericire, ambele cancere au intrat în remisie. Acum se bucură de o altă realizare: actrița Kathy Bates a slăbit 27 kg. Fără dietă, fără sport, ci doar ajutându-se de puterea minții.

Actrița Kathy Bates a slăbit 27 kg datorită unui secret pe care i l-a dezvăluit nepoata ei

Actrița a declarat pentru www.usmagazine.com că cea care a determinat-o să slăbească a fost nepoata ei, care i-a dat cel mai eficient pont: “Nepoata mea mi-a zis că este ceva biologic, că atunci când mănânci, creierul și stomacul comunică cu tine involuntar. Secretul este să fii atentă la asta și să dai farfuria la o parte“, psune actrița.

Kathy Bates precizează că i-a luat destul de mult timp să se obișnuiască cu această “comunicare”: “Trebuie să ai multă răbdare… Nu pot să spun că a fost vorba de voință, ci, mai curând, de determinare“. Actrița mai spune că se simte mai bine ca oricând și că și-ar fi dorit să cunoască mai demult acest secret: “N-am fost niciodată mai sănătoasă ca acum. Mă descurc minunat. Mă simt o persoană cu totul diferită. Pot să mă mișc, pot să merg. Mi-ar fi plăcut să fac asta cu câțiva ani în urmă“, mai spune Kathy.

Ea spune că nu a eliminat din alimentație vreun aliment. Tot ceea ce a făcut a fost să fie atentă la cantitate.

După ce a scăpat de surplusul de kilograme, actrița s-a tuns, și-a vopsit părul negru și cu greu mai poate fi recunoscută.

După ce s-a vindecat de cancer, actrița s-a confruntat cu limfedemele

În 2003, actrița a fost diagnosticată cu cancer ovarian. În urma tratamentului, acesta a intrat în remisie. La 9 ani distanță, i s-a descoperit o tumoră la nivelul sânului. Atunci a luat decizia de a se supune unei duble mastectomii. Acum, actrița este complet recuperată.

Din păcate, urmare a tratamentelor invazive împotriva cancerului, Kathy a dezvoltat limfedeme. Limfedemul se datorează funcâionării necorespunzătoare a sistemului limfatic. Actrița spune că, din păcate, limfedemele sunt rar diagnosticate. În consecință, boala evoluează.

Din fericire, simptomatologia limfedemelor a scăzut mult în intensitate ca urmare a pierderii importante în greutate.

Citește și

Cum a slăbit Nuami Dinescu 25 de kilograme? Transformarea este spectaculoasă!

Monica Anghel se transformă pe zi ce trece! Cum a slăbit 6 kg în trei săptămâni și are talia mai subțire cu 6 cm

Filmul Titanic' ar fi putut avea un alt final. O echipă de liceeni a demonstrat cum s-ar fi putut salva Jack

Sursa foto: northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete