Unul dintre protagoniștii celebrelor filme Harry Potter va deveni tată pentru prima oară

Harry Potter Ron Weasley

Avem vești magice despre actorul Rupert Grint (31 de ani), faimos datorită personajului Ron Weasley, din celebra serie de filme Harry Potter, ecranizare a cărților scrise de autoarea J. K. Rowling.

Rupert va deveni tată! Rupert și iubita lui, actrița Georgia Groome, alături de care formează un cuplu de mai mulți ani, urmează să devină părinți pentru prima dată.

Rupert Grint va deveni tată

„Rupert Grint și Georgia Groome sunt extrem de încântați să anunțe că așteaptă nașterea primului lor copil și roagă presa și fanii să le respecte intimitatea în această perioadă a vieții lor”, a confirmat un reprezentant al perechii, pentru publicația online E! News.

Viitorii părinți au fost surprinși de paparazzi joi, 9 martie, plimbându-se în Londra, iar actriței i s-a putut observa cu ușurință sarcina avansată.

Deși formează un cuplu de aproape 10 ani, perechea și-a menținut relația cât se poate de departe de lumina reflectoarelor.

În urmă cu un an, perechea a stârnit speculații referitoare la o posibilă căsătorie în secret după ce Georgia a fost fotografiată purtând un inel foarte asemănător unei verighete pe acel deget!

Sarcina actriței marchează un moment important, Rupert fiind primul actor din celebrul trio al peliculelor Harry Potter care va deveni curând părinte.

Rupert Grint: „Dacă aș avea un fiu, l-aș numi Ron?”

„Mi-aș dori să mă așez la casa mea și să întemeiez o familie curând”, mărturisea actorul, pentru The Guardian, în 2018.

„Dacă aș avea un fiu, l-aș numi Ron? Este un nume reușit, dar probabil nu. Iar Grint este un nume căruia greu îi găsești pereche cu un prenume dintr-o singură silabă”, a mai spus actorul.

Felicitări cuplului!

Foto: Profimediaimages.ro / Hepta.ro

Citește și:

Duffy a detaliat agresiunea sexuală suferită cu o decadă în urmă: „Îmi amintesc durerea și încercările de a rămâne conștientă”

Însărcinată pentru a doua oară la nici un an de la nașterea primului copil! „Recunoscătoare pentru această mică rază de soare”

Artista Katy Perry și actorul Orlando Bloom au dezvăluit sexul copilului pe care îl vor avea împreună

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete