Actorul Paul Ipate lansează prima piesă muzicală

actorul paul ipate

După ce și-a demonstrat talentul pentru muzică la „Ferma vedetelor', pe PRO TV, actorul Paul Ipate, câștigătorul emisiunii concurs, și-a lansat acum prima sa piesă înregistrată profesional, cu videoclip.

actorul paul ipate, youtube

Paul Ipate are 31 de ani și este născut în Zodia Peștilor, ceea ce îl recomandă pentru meseria de actor, ca primă opțiune profesională. Este bucureștean get-beget, dar se consideră moldovean pentru că, până la vârsta de 5 ani, a locuit într-un sat de lângă Roman. A studiat actoria la Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografică „Ion Luca Caragiale' din București.

Debutul său cinematografic a fost unul de maximă amploare: a jucat rolul principal, Costi, în filmul „Hârtia va fi albastră', regizat de Radu Muntean. Alături de el, din distribuție au mai făcut parte Dragoș Bucur, Dana Dogaru și Tudor Istodor. Au urmat alte roluri pe marele ecran, între care, cele din „California Dreamin’', regizat de Cristian Nemescu, și „Portretul luptătorului la tinerețe', în regia lui Constantin Popescu.

Recent, a fost inclus în emisiunea „Jocuri de celebritate', pe PRO TV unde, în fiecare miercuri și joi, de la ora 22.30, conduce o echipă de vedete împotriva celei conduse de Octavian Strunilă, într-un joc-concurs amuzant și antrenant.

Luându-și în serios aptitudinile reale pentru muzică, a înregistrat profesional prima sa piesă, „Coffee on your skin' al cărei videoclip adună într-un ritm rapid vizionări și aprecieri pe youtube.

Actorul Paul Ipate:

„Am scris această piesă după ce trecusem printr-o perioadă mai puțin bună și începeau să mi se reașeze lucrurile în viață. Știi că inspirația vine când ne e greu sau când ne e bine. De cele mai multe ori, când ne e greu. Nu pot să intru în detalii, dar știu că a curs pur și simplu. Linia melodică este compusă de mine, iar versurile sunt scrise de iubita mea, Cătălina Grama.'

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
Retete
Baby
ELLE
VIVA!
Shtiu.ro
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Mai multe din Timp Liber