Actorul Kevin McKidd, tată pentru a patra oară! Soția sa a născut o fetiță

Vezi pozele

Actorul Kevin McKidd și soția lui, Arielle Goldrath, au binevenit un al doilea copil, o fiică, Nava James. Cuplul mai are un fiu în vârstă de un an și două luni, Aiden.

Actorul mai are doi copii, o fiică și un fiu, Iona (17 ani) și, respectiv, Joseph (19 ani), din mariajul anterior cu Jane Parker.

Bărbatul în vârstă de 45 de ani a devenit tată pentru a patra oară. Tot el a publicat prima imagine cu fiica celor doi.

Actorul Kevin McKidd, tată pentru a patra oară! Soția sa a născut o fetiță

„Sunt nespus de fericit să anunț venirea pe lume a micuței noastre – Nava James McKidd. Este minunată și întreaga noastră familie se simte binecuvântată.”

Actorul a confirmat, pentru People, că Nava s-a născut sâmbătă seara, 27 iulie. Cuplul mai are un fiu în vârstă de 14 luni.

„Doar ce am ajuns acasă și Aiden este deja un briliant frate mai mare”, McKidd a continuat. „Joe și Iona sunt cei mai buni frați mai mari pentru aceste două suflete.

Arielle este o LUPTĂTOARE și sunt atât de mândru că am putut fi martorul puterii și înțelepciunii ei de mamă. Sunt plin de iubire și recunoștință #clanulMcKidd”

Vorbind exclusiv revistei People, Kevin a mărturisit că viața le este „haotică, dar și distractivă și frumoasă”.

„Doar ce mi-am reluat jobul. Filmez al 16-lea sezon al serialului Greys Anatomy, iar Arielle (chef) este de asemenea ocupată cu noile sale proiecte culinare”, a explicat actorul.

Divorțul lui Kevin de fosta lui soție, Jane Parker, s-a finalizat în decembrie 2017, după 17 ani de mariaj.

După anunțul separării lor din anul 2015, în martie 2018, actorul a anunțat că el și Arielle s-au căsătorit.

Pe site-ul său, la vremea respectivă, actorul a dezvăluit și că Arielle este însărcinată cu primul copil al cuplului, un fiu.

„Eu și Arielle suntem atât de fericiți să anunțăm atât faptul că ne-am căsătorit, cât și faptul că așteptăm nașterea primului nostru copil.”

Foto: Instagram

Citește și:

Influencer din Rusia, ucis în propriul apartament! Ekaterina Karaglanova urma să împlinească 25 de ani pe 30 iulie

Fotografii nemaivăzute cu Meghan Markle din timpul sarcinii! Ducesa de Sussex le-a făcut publice cu ocazia anunțării unui nou proiect

Prințul Harry și Meghan Markle vor avea doar doi copii. Decizia Ducilor de Sussex de a nu avea mai mulți moștenitori are legătură cu… viitorul planetei

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Huff
VIVA!
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete