Actorul Jim Carrey și iubita lui Ginger Gonzaga s-au despărțit

Actorul Jim Carrey și iubita lui Ginger Gonzaga s-au despărțit la mai puțin de un an de la debutul pe covorul roșu în calitate de cuplu. Multiple surse au confirmat vestea pentru publicația Us Weekly.

Actorul Jim Carrey și iubita lui Ginger Gonzaga s-au despărțit

Potrivit uneia dintre surse, cuplul s-ar fi separat cu ceva mai mult timp în urmă. În ianuarie 2019, Carrey și Gonzaga și-au făcut debutul în calitate de cuplu pe covorul roșu al galei de Celebrare a Nominalizaților Globurilor de Aur.

Actorii s-au afișat pentru prima dată împreună la doar câteva ore de la dezvăluirea veștii de către presă.

Următoarea seară, cuplul a participat împreună la Globurile de Aur, pe 6 ianuarie. Jim fusese atunci nominalizat pentru seria Kidding.

„Sunt foarte norocos. Mă simt foarte norocos”, a mărturisit actorul pentru Entertainment Tonight.

„Nu este doar frumoasă, este și incredibil de talentată, grozavă și deșteaptă”, mai spunea tot atunci Jim despre iubita lui.

„Este incredibilă, de neimaginat, teribil de talentată și minunată”, a mai adăugat actorul înainte de a glumi: „Nu e rău pentru o primă întâlnire. Vreau doar să ne distrăm puțin, nu vreau să profit de ea”.

Pe contul personal de Instagram, Ginger a publicat atunci una dintre imaginile surprinse alături de Carrey.

Ultima fotografie în care apare și Carrey pe care actrița a postat-o apare în martie, când Ginger a publicat o imagine haioasă în care îi dă în glumă regizorului Michel Gondry cu lingurița înghețată, cu descrierea: „Luna (Michel Gondry) și bărbatul meu”.

Jim și ginger s-au cunoscut pe platourile de filmare ale serialului Kidding în care interpretau un cuplu.

Seria a fost lansată în septembrie 2018. Perechea a mai lucrat împreună și pe platourile de filmare ale serialului I’m Dying Up Here, lansat în 2017.

Foto: Hepta.ro

Citește și:

Și-a înjunghiat fatal mama apoi a încercat să arunce vina în cârca tatălui! Ce s-a întâmplat apoi cu bărbatul în vârstă de 30 de ani?

A fost criticată pentru că a exagerat cu operațiile estetice, iar acum a spus adevărul. Câte intervenții are Andreea Bănică?

Prima declarație a lui Catrinel Sandu după cununia civilă cu logodnicul ei, medicul stomatolog Steve Schroeter

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete