Prima declarație a lui Catrinel Sandu după cununia civilă cu logodnicul ei, medicul stomatolog Steve Schroeter

Catrinel Sandu (41 de ani) a făcut prima declarație după ce s-a căsătorit cu logodnicul ei, medicul stomatolog Steve Schroeter. Cuplul s-a cununat civil în urmă cu doar câteva zile.

Catrinel a făcut prima sa declarație în timpul emisiunii Agenția VIP, difuzată de Antena Stars.

Prima declarație a lui Catrinel Sandu după cununia civilă cu logodnicul ei, medicul stomatolog Steve Schroeter

„Sunt Catrinel Sandu, o să iau și numele soțului, dar aici nu este obligatoriu. Voi face și acest lucru, dar după nuntă.

Este un proces mai lung. Sandu va rămâne, că m-am zbătut tare să-mi reacapăt numele. A fost o ceremonie diferită. O chestie foarte simplă.

Aici lucrurile sunt mai simple. Trebuie să faci un curs înainte de a te căsători, se face online. Am fost numai noi doi, singuri … am semnat foaia.

Nu ne-am spus jurămintele. Le vom spune la nuntă, dar a fost foarte frumos. Ne-am dorit mult să fim doar noi doi la cununie”, a declarat Catrinel Sandu, potrivit Spynews, citat de Libertatea.

Cum a cerut-o Steve Schroeter în căsătorie pe Catrinel Sandu?

Întrebat dacă a cerut-o pe Catrinel în căsătorie în manieră clasică, întâi de toate vorbind cu tatăl ei, Steve a mărturisit pentru OK! Magazine:

„O, sigur că da! Am cerut-o de la tatăl ei, Nicu, care nu ştia foarte bine limba engleză, dar era de faţă şi un prieten apropiat de-al lor, care ştia foarte bine limba.

Aşa că, atunci când am rămas doar noi trei, am vorbit cu tatăl ei, fiindcă avea cine să traducă.

(…)

De-ndată ce a înţeles ce urma să spun, nu m-a lăsat să termin, a sărit în sus de bucurie”.

De mai bine de 10 ani, Catrinel Sandu locuieşte în Statele Unite ale Americii. În 2006 s-a căsătorit cu fostul jucător de tenis Gabriel Trifu, alături de care s-a mutat peste Ocean, în Florida.

Cei doi s-au despărţit în urmă cu trei ani. Divorţul s-a pronunţat în decembrie 2017. Cele două fetiţe ale lor, Sara şi Lara, au rămas cu mama lor.

Catrinel locuieşte acum în Sarasota, alături de soțul ei Steve, medic stomatolog. Bărbatul a mai fost și el căsătorit, din mariajul anterior având doi fii, Luke și Mark.

Foto: Instagram

Citește și:

Kate Middleton, ipostază stânjenitoare. Ce a pățit ducesa în timpul turneului regal din Pakistan?

Ioana Ginghină vrea să se mute din casa în care a locuit alături de Alexandru Papadopol. Care este motivul?

Modelul Miranda Kerr a născut cel de-al treilea copil al ei, al doilea cu actualul ei partener de viață, omul de afaceri Evan Spiegel

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete