Actorii Joaquin Phoenix și John C. Reilly vin la București, la American Independent Film Festival

Actorii Joaquin Phoenix și John C. Reilly vin la București ca invitați de onoare la American Independent Film Festival. Ei vor petrece în România o perioadă mai lungă.

Joaquin Phoenix

Joaquin Phoenix („You Were Never Really Here', 'Gladiatorul', 'Walk the Line', „Her')

Joaquin Phoenix este originar din Puerto Rico. Și-a început cariera de actor împreună cu fratele său, la fel de celebru, River Phoenix, și sora sa, Summer Phoenix. A primit numeroase premii pentru interpretare și peste 100 de nominalizări dintre care trei la Premiile Oscar și nominalizări la Globurile de Aur și la Premiile BAFTA, pentru rolurile din „Gladiatorul' (2000), „Walk the Line' (2005) și „The Master' (2012). În 2017 a primit premiul pentru Cel mai bun actor la Festivalul de la Cannes pentru interpretarea din „You Were Never Really Here' regizat de Lynne Ramsay.

John C. Reilly

John C. Reilly („Boogie Nights, „Magnolia', „Chicago')

John C. Reilly a jucat în peste 90 de filme printre care „Hard Eight' (1996), „Boogie Nights'(1997), „Magnolia' (1999), „Gangs of New york' (2002), „Step Brothers' (2008), fiind nominalizat la Oscar și la Globurile de Aur pentru interpretarea rolului Amos Hart, din celebrul musical „Chicago' (2002), iar în 2007 a fost nominalizat la Premiile Grammy și pentru a doua oară la Globurile de Aur, pentru piesa Walk Hard din „Walk Hard: The Dewey Cox Story'.

Actorii Joaquin Phoenix și John C. Reilly vin la București

Actorii Joaquin Phoenix și John C. Reilly se află în România pentru filmările producției internaționale „The Sisters Brothers', în regia lui Jacques Audiard. American Independent Film Festival i-a invitat pentru 16 septembrie, când va avea loc o serie de proiecții speciale:

  • De la ora 19.00, la Cinema PRO – „The Little Hours', regia Jeff Baena (2017).
  • De la ora 20:45, la Cinemateca Eforie – „Hard Eight' de Paul Thomas Anderson (1996), ambele, cu John C. Reilly
  • De la ora 21:00, la CinemaPRO – „Her' de Spike Jonze (2013) , cu Joaquin Phoenix în rol principal.

În funcție de ora la care se vor încheia sâmbătă filmările de la The Sisters Brothers, Joaquin Phoenix şi John C. Reilly sunt aşteptaţi la începutul sau la finalul proiecțiilor, pentru a saluta publicul.

Programul complet al Festivalului

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Timp Liber