Momente dificile pentru Dana Deac. Fosta realizatoare tv se luptă din nou cu cancerul

În urmă cu aproape 10 ani, Dana Deac primea un diagnostic dur, dar peste care a reușit să treacă. Realizatoarea tv a fost diagnosticată în anul 2008 cu cancer la sân, în timpul unui control de rutină. Chiar dacă a reușit să se vindece, vedeta trece din nou prin momente dificile.

Imediat după ce a fost diagnosticată cu cancer, Dana Deac a dus o luptă continuă împotriva acestei afecțiuni. Pentru a se trata, realizatoarea tv a suferit mai multe intervenții chirurgicale.

Dana Deac se luptă din nou cu cancerul

Atunci când părea că boala a dispărut, Dana Deac a primit un nou diagnostic, cancer tiroidian.

“În luna iunie am primit vestea că biopsia unui nodul tiroidian anunța un nou cancer. De data aceasta geografia bolii mele mă ducea în Turcia. Am primit din nou ajutor. Spitalul Memorial din Istanbul îmi oferea șansa unei operații în timp util și în condiții excepționale.  Anul acesta am împlinit 55 de ani, iar ziua mea de naștere a fost mai lungă cu trei ore pentru că veneam spre casă din Astana, Kazahstan. După sosire, am intrat din nou în lupta pe care am mai dus-o de atâtea ori.”, a scris Dana Deac pe blogul ei.

După operația suferită în Turcia, în luna august, fosta realizatoare tv urmează să continue tratamentul. În perioada imediat următoare, aceasta va face o terapie cu iod radioactiv I131, tratament care o va ține izolată timp de zece zile.

În toată această perioadă, deloc ușoară, vedeta a fost susținută de fiul ei, Vlad. În plus, după această experiență, Dana Deac a învățat să aprecieze mai mult viața și s-a schimbat total.

“Aș schimba modul de viață. Emoțiile negative nu trebuie să te copleșească. Trebuie să mergi la un psiholog. Am apelat la un psiholog și sfătuiesc pe toată lumea să facă asta. Aveam 45 de ani când am aflat de cancer. Ideea este să fii echilibrat. Trebuie să ne iubim mai mult. Am avut noroc de prieteni. Nu toată lumea are noroc să se opereze în altă parte. Eu simt că mă iubește Dumnezeu.  Eu nu am vrut să mă expun. Fiul meu Vlad a fost alături de mine. Vlad are 27 de ani. Dacă mi-e teamă? Să știi că da. Nu pot să spun că sunt, nu fac pe deșteapta. Mi s-au înmuiat picioarele și când am aflat. Eram pe stradă când m-a sunat medicul meu și mi-a spus Doamna Deac, știți, a ieșit cancer la biopsie. Trebuie operație urgent.', a spus Dana Deac, în emisiunea “La Măruță”.

Deschide galeria foto pentru a vedea mai multe fotografii cu Dana Deac.

Foto: libertatea, facebook

Citește și:

Lady Gaga se retrage din muzică. Care este motivul?

Oana Roman, atac dur la Marcel Toader: „Un frustrat care se preteaza la un circ penibil'

Cum arăta Irina Loghin în tinerețe? Imagini de colecție

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete