Actor din serialul „Game of Thrones”, testat pozitiv cu virusul COVID-19

Actorul Kristofer Hivju (41 de ani), care a interpretat rolul lui Tormund Giantsbane în serialul HBO Game of Thrones, a fost testat pozitiv cu virusul COVID-19.

Actor din serialul „Game of Thrones”, testat pozitiv cu virusul COVID-19

„Salutări din Norvegia! Îmi pare rău să vă aduc la cunoștință că azi am fost testat pozitiv cu virusul COVID-19. 

M-am auto-izolat alături de familia mea. Nu vom ieși atât cât va fi necesar. Suntem sănătoși. Am doar simptomele slabe ale unei răceli. 

Sunt alte persoane pentru care acest virus reprezintă un risc și pentru care diagnosticul poate fi devastator. 

De aceea vă îndemn pe toți să fiți extrem de atenți. Spălați-vă mâinile, păstrați-vă la 1 metru și jumătate distanță de ceilalți, izolați-vă la domiciliu.

Faceți tot ceea ce este necesar să faceți pentru a stopa răspândirea virusului. Împreună putem lupta împotriva lui, evitând totodată o criză în spitale. 

Vă rog, aveți grijă de voi, păstrați distanța și stați sănătoși! Vizitați website-urile pe care autoritățile vi le-au pus la dispoziție.

Stați în siguranță acasă pentru a vă proteja nu doar pe voi, ci întreaga comunitate, în special pe cei cu un risc ridicat, vârstnicii sau pe cei cu condiții medicale preexistente”, a scris actorul, în mediul online.

Până la momentul redactării acestui material, 187.375 de oameni au fost infectați cu virusul COVID-19, răspândit începând din luna decembrie a anului trecut, din China pe toate continentele Globului în afara Antarcticii.

Dintre persoanele infectate, 7.478 au murit. În țara noastră, până la acest moment, au fost confirmate un total de 184 cazuri, iar dintre pacienții testați pozitiv, 16 s-au vindecat.

În Norvegia, până la acest moment, au fost confirmate un total de 1.419 cazuri, iar dintre pacienții testați pozitiv, doar unul s-a vindecat.

Foto: Instagram

Citește și:

Kate Beckinsale, experiență traumatizantă cu regizorul Harvey Weinstein: „Habar nu aveam despre ce vorbea și am început să tremur”

Coronavirus: Sophie Grégoire Trudeau, soția premierului canadian Justin Trudeau, testată pozitiv

Ai atacuri de panică din cauza epidemiei de Coronavirus? Ai consiliere psihologică gratuită

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
TV Mania
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete