Coronavirus: Sophie Grégoire Trudeau, soția premierului canadian Justin Trudeau, testată pozitiv


Sophie Grégoire Trudeau a fost diagnosticată cu Coronavirus.

După ce a prezentat „simptome ușoare ca gripa, inclusiv febră scăzută seara trecută', așa cum arată comunicatul de presă lansat ieri, medicii au confirmat că soția premierul canadian, Sophie Grégoire Trudeau, a fost testată pozitiv de Coronavirus.

Stara de sănătatea a canadiencei este bună, dar rămâne încă în izolare.

În schimb, premierul Justin Trudeau este sănătos și nu are niciun fel de simptome. Totuși, din precauție, va sta și el la izolare timp de 14 zile, urmând sfatul medicilor. Își va continua activitățile zilnice și își va monitoriza singur sănătatea, dat fiind că el nu a prezentat niciun fel de simptome.

„Prim-ministrul își va petrece ziua în ședințe, apeluri telefonice și întâlniri virtuale de la domiciliu, inclusiv vorbind cu alți lideri mondiali și se va alătura discuției comitetului special al cabinetului COVID-19', se arată în comunicat.

Conform unui articol publicat în independent.co.uk, cei doi soți Trudeau doar ce se întorseseră dintr-o vizită în Londra, când doamna Prim Ministru a început să se simtă rău.

Pentru a minimiza panica, medicii care se ocupă de Sophie Grégoire Trudeau spun că persoanele care au intrat în contact cu aceasta nu au de ce să se teamă.

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Huff
VIVA!
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete