Simona Halep sprijină spitalele în lupta cu epidemia de Coronavirus

Simona Halep rochie mulată

Simona Halep, cel mai în vogă sportiv al momentului, se implică activ în lupta împotriva epidemiei de coronavirus.

Tenismena a anunța acum puțin timp, pe contul de Instagram, că va dona o sume importantă de bani autorităților medicale din Constanța și București.

„În timp ce noi stăm acasă, medicii și personalul medical fac eforturi uriașe să trateze și să salveze fiecare viață expunându-se personal spre binele general. Haideți să urmăm cu strictețe indicațiile transmise de autorități și să contribuim astfel, fiecare dintre noi, la rezolvarea acestei probleme de natură să ne afecteze cursul normal al vieții.

Am decis să donez o sumă de bani pentru achiziționarea echipamentelor și materialelor necesare în asemeneaa situații, suma ce va fi direcționată imediat către autoritățile medicale din București și Constanța', așa sună o parte din mesajul postat de Simona Halep.

 

https://www.instagram.com/p/B91hUXxjJMV/

Simona Halep este unul dintre cei mai bogați sportivi români din toate timpurile. Potrivit site-ului oficial al WTA, Simona a câştigat, în întreaga ei carieră, puţin peste 35,1 milioane de dolari de la turneele de tenis. Acestora li se adaugă veniturile din contractele de imagine încheiate cu NIKE, Banca Transilvania, Wilson, Dedeman, Dorna, Mercedes, Rexona sau Hublot.

Contractul cu NIKE, de exemplu, presupune un venit de 1,7 milioane de dolari pe an pentru Simona Halep, la care se adaugă un bonus de 1 milion de dolari pentru fiecare titlu de Grand Slam câştigat, conform capital.ro.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
Retete
Baby
ELLE
VIVA!
Shtiu.ro
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Mai multe din Vedete