Acestea sunt cele cinci perechi de sâni preferate de bărbați. Iar mărimea NU este un criteriu!

Au fost votați cei mai frumoși sâni. Peste 1000 de perechi de sâni aparținând unor femei mature, nu foarte tinere, au fost supuse judecății unui juriu format atât din femei cât și din bărbați. Suprinzător… dar nu sânii mari și voluptuoși au ieșit câștigători.

Oamenii de știință din New York spun că au găsit cea mai bună formă pentru sâni

Sânii perfecți au dimensiuni moderate, cu volum în zona superioară. Mărimea și forma ideală a sânilor au fost dezvăluite într-un nou studiu – iar dimensiunea/volumul nu este cel mai important factor. Cercetătorii au folosit poze de la aproximativ 1.000 de femei. Ei au descoperit că sânii care aveau dimensiuni moderate și mai mult volum în zona de deasupra mameloanelor – numite „plinătatea polului superior' – au avut cel mai mare punctaj. Sfârcurile care erau mai apropiate unul de celălalt aveau, de asemenea, un scor mare, la fel ca sânii plini de viață. Dar dimensiunea și simetria nu păreau a fi cruciale.

Pentru studiu, cercetătorii de la Universitatea din New York au folosit imagini ale sânilor femeilor care au avut consultații chirurgicale între 2009 și 2019. Aceste femei aveau toate 47 de ani și, cel mai probabil, nu suferiseră anterior nicio intervenție chirurgicală de mărire a sânilor. Imaginile au fost apoi prezentate unui număr de 1.021 de persoane, dintre care 52 la sută erau femei. Participanților li s-a cerut să noteze sânii de la unu la cinci în funcție de percepția lor asupra atractivității, cinci fiind rezervat pentru cei mai atrăgători sâni și unul pentru cei mai puțini atrăgători.

Rezultatele au arătat că sânii cei mai atrăgători sâni au avut un scor mediu de 3,1

Pe lângă faptul că aveau mai mult volum în partea superioară și dimensiuni moderate, cei mai atrăgători au avut o distanță semnificativ mai mică între mameloane. Cei cinci sâni aleși au avut un volum mediu de 300 cm3. De asemenea, a fost de remarcat faptul că primele două imagini nu aveau sâni simetrici. În cadrul studiului, cercetătorii, conduși de chirurgul plastician Dr. Jonathan Bekisz, au spus: „În încercarea de a identifica caracteristicile distinctive s-a descoperit că un contur special al sânilor este asociat cu un scor crescut în sondaj. Cu toate acestea, nicio altă caracteristică singulară nu a influențat în mod semnificativ opiniile despre estetica sânilor, o constatare care reflectă probabil variațiile largi ale preferințelor personale și modul în care indivizii determină ceea ce consideră atractiv.

„În mod alternativ, studiul poate sugera că aspectul universal al sânilor poate avea mai multă importanță asupra celui care evaluează decât prezența sau absența anumitor componente ale sânului.'

Limitele studiului includ faptul că există evaluări atât de la bărbați, cât și de la femei și că nu a inclus întreaga gamă de dimensiuni și forme ale sânilor. Ei au adăugat că utilizarea fotografiilor în studiu ar fi putut împiedica participanții capacitatea de a „aprecia pe deplin' anumite aspecte ale sânilor.

Aproximativ 10.000 de românce au ales în ultimul an să-și facă o operație la sân cu scopul de a-și îmbunătăți aspectul sânilor.

Emilia Ghinescu are acum 45 de kilograme. Cum a slăbit spectaculos: „Mi-am făcut propria dietă'

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Stiri