Această femeie a știut că va divorța cu 6 luni înainte de a se căsători, dar a decis să meargă în fața altarului. Care este motivul?

a știut că va divorța cu 6 luni înainte de a se căsători

Căsătoria este un pas important pentru ambii parteneri, iar pentru ca mariajul să fie unul fericit, îndoielile nu ar trebui să existe în sufletul viitorilor miri. Khara Williams a știut că va divorța cu 6 luni înainte de a se căsători, dar a decis să meargă în fața altarului, ulterior explicând care a fost motivul pentru care nu a anulat nunta.

Khara Williams și-a întâlnit soțul când avea doar 15 ani. După o relație de 7 ani, cei doi au decis să se căsătorească, însă pentru că neînțelegerile din cuplu au devenit tot mai frecvente, au divorțat după doar 2 ani de căsnicie.

Această femeie a știut că va divorța cu 6 luni înainte de a se căsători, dar a decis să meargă în fața altarului. Care este motivul?

După divorț, Khara Williams a reușit să găsească bărbatul alături de care să își întemeieze o familie. Pivind în urmă, femeia a înțeles de ce a decis să se căsătorească cu un bărbat de care știa că va divorța, explicând care sunt motivele care au determinat-o să nu renunțe la nuntă.

“Ca să fiu cinstită până la capăt, am știut cu 6 luni înainte să mă căsătoresc că, într-o zi, o să ne despărțim. Viața și iubirea nu sunt întotdeauna colorate în negru și alb, l-am iubit și l-am adorat. Am fost cei mai buni prieteni, dar în multe situații m-am simțit ca fiind mama lui. Am mers mai departe pentru că, la acea vârstă, am crezut că este cel mai bun lucru pe care îl puteam face. M-am întrebat în fiecare zi, chiar dacă știam răspunsul, dacă așa ar trebui să mă simt. “, a spus Khara Williams, potrivit thesun.co.uk.

După divorț, tânăra a mărturisit că s-a simțit izolată și judecată de cei din jur, având în vedere că niciunul dintre prietenii ei nu fusese divorțat până la acea vârstă. Khara Williams a dezvăluit că a luat decizia de a se căsători pentru că i-a fost dificil să pună capăt unei relații care dura încă din adolescență, chiar dacă știa că aceasta nu va trece testul timpului. După această experiență, femeia a reușit să se reinventeze, să obțină o promovare la locul de muncă și să își întemeieze o nouă familie.

Foto: facebook

Citește și:

O victimă a violenței conjugale își povestește calvarul și face apel la susținerea femeilor care au avut astfel de experiențe

Dispecer, vocea care salvează vieţi – Mesajul unui operator al serviciului de Urgență care te va face să vezi realitatea cu alți ochi

Această femeie a fost condamnată la două luni de închisoare cu executare pentru că a desfăcut o cutie de chipsuri înainte de o achita

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Povesti adevarate