Această femeie a fost condamnată la două luni de închisoare cu executare pentru că a desfăcut o cutie de chipsuri înainte de o achita

condamnată la două luni de închisoare cu executare pentru că a desfăcut o cutie de chipsuri

Să fim serioși! Câți dintre noi nu fac asta atunci când se află la cumpărături? Sau câți dintre noi n-au văzut măcar o dată o persoană care să desfacă ambalajul unui produs, să-l consume și abia apoi să-l achite la casă?

Cu siguranță, este un gest întâlnit pe toate drumurile. Sau în toate supermarketurile. Nu că ar fi politicos, sau etic, sau normal, dar atât timp cât pe banda de la casă pui un ambalaj al cărui conținut l-ai consumat și-l achiți, totul ar trebui să fie în regulă. Sau, cel puțin, să nu te trimită în închisoare.

Condamnată la două luni de închisoare cu executare pentru că a desfăcut o cutie de chipsuri, însărcinată fiind

Cu toate astea, în Irlanda, Kathleen McDonagh a desfăcut o cutie cu chipsuri înainte de a o achita, gest din cauza căruia a fost arestată și condamnată la două luni de închisoare cu executare. Femeia, în vârstă de 25 de ani, era… însărcinată în cinci luni.

Conform www.dailymail.co.uk, femeia a fost arestată și condamnată din cauza… pagubelor materiale pe care le-a produs magazinului.

Totuși, de ce s-a întâmplat acest lucru care, la prima vedere, pare absurd? Prezența lui Kathleen în magazinul respectiv fusese interzisă, întrucât, de-a lungul timpului, ea comisese mai multe infracțiuni. În momentul în care a luat cutia de chipsuri de pe raft, ea s-a îndreptat spre casa de marcat să o achite. Fără a o deschide. Numai că, în drumul ei către casă, a fost oprită de un angajat al magazinului, care a recunoscut-o și a rugat-o să părăsească magazinul fără să cumpere nimic.

Citește și Un băiețel i-a trimis o scrisoare în Paradis tatălui său mort. Peste câteva zile, a primit un răspuns neașteptat

În acel moment, femeia a deschis cutia de chipsuri și i-a zis angajatului că acum nu va mai cumpăra nimeni un produs cu ambalajul desfăcut și că trebuie să meargă la casă să îl achite. Cu toate astea, Kathleen nu a mai avut dreptul să cumpere produsul, deși îl achitase. Drept urmare, în fața judecătorilor a fost sfătuită să pledeze vinovat, iar avocatul său a declarat că încălcarea interdicției de a intra în respectivul supermarket s-a produs pe fondul anxietății cauzate de sarcină.

Cum și-a motivat judecătorul decizia de a o condamna la închisoare cu executare

Însă, din cauza infracțiunilor precedente și în ciuda faptului că era însărcinată, tânăra a fost condamnată la patru luni de închisoare, dintre care două cu executare. Judecătorul și-a motivat decizia prin aceea că, în trecut, femeia a fost condamnată la închisoare cu suspendare, însă se pare că acest lucru nu a funcționat pentru ea.

Citește și

Strigător la cer: un violator a fost achitat. Motivul invocat de avocatul apărării sfidează normele morale

Gest revoltător: un tată și-a vândut fiica pe Facebook. Incredibil ce a cerut la schimb

Sursa foto: shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
Retete
Baby
ELLE
VIVA!
Shtiu.ro
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Mai multe din Povesti adevarate