O victimă a violenței conjugale își povestește calvarul și face apel la susținerea femeilor care au avut astfel de experiențe

Kira Fox, pe numele său adevărat Anastasia Fedorova, este un manechin de origine rusă, în vârstă de 23 de ani. Cel mai important, victimă a violenței conjugale. Într-o postare pe facebook, tânără dezvăluie calvarul prin care a trecut și face apel la oameni să nu rămână indiferenți la genul acesta de abuzuri. 

O victimă a violenței conjugale își povestește calvarul


Postarea este, pe de o parte, impresionantă, pe de alta, revoltătoare. “Vă implor, nu rămâneți indiferenți!” este mesajul lansat de Anastasia cu scopul de a sensibiliza asupra problemei violenței conjugale.

A aruncat cu un scaun în mine, apoi m-a bătut brutal. Mi-a smuls lenjeria de corp și a încercat să mă violeze. Apoi mi-a îndesat în gură o bancnotă, forțându-mă să o mestec și să o înghit. A distrus mobila din apartament, țipând la mine și numindu-mă femeie ușoară“, este mărturia modelului rus.

A fost salvată de vecini care, alertați de zgomotele puternice din locuința tinerei, au început să-i bată la ușă. Agresorul nu a avut încotro și a trebuit să cheme ambulanța. La spital, a primit diagnosticul de comoție cerebrală. Tânăra își susține mărturisirea publicând poze în care apare cu fața tumefiată și plină de vânătăi.

Motivul pentru care nu l-a denunțat pe agresor

În ciuda acestor atrocități, femeia a decis să continue relația cu agresorul. Și, evident, nici să nu se adreseze autorităților. Pentru că așa i-ar fi cerut el… Relația lor a mai continuat aproximativ două luni.

Odată cu încheierea relației, femeia a decis că e momentul să-și spună povestea pentru a crește gradul de conștientizare cu privire la violența domestică. Și, totodată a mai făcut o altă mărturisire: aceea că nu a vrut să-și spună povestea mai devreme pentru că s-a temut foarte mult pentru viața ei.

O țară în care bărbații au întotdeauna dreptate

Într-o altă postare, Kira și-a exprimat regretul că “Rusia este o țară în care bărbatul are întotdeauna dreptate“. Potrivit ei, multe femei care trec prin experiențe similare nu reușesc să se facă auzite și să fie înțelese, nici de oamenii obișnuiți, nici de autorități.

Citeste si

Caz şocant: o tânără a fost violată de 43.200 de ori

Strigător la cer: un violator a fost achitat. Motivul invocat de avocatul apărării sfidează normele morale

Trei secrete bine ascunse ale Claudiei Cardinale. Puțini știu aceste lucruri despre celebra actriță

Surse foto: facebook Kira Dice, 123rf

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Povesti adevarate