ABOUT YOU oferă cea mai mare și mai variată gamă de măști din Europa la preț de producător

About You măștiSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 8

  • Odată cu lansarea noii sale categorii, „Măști de pânză”, retailerul online de modă oferă cea mai mare și mai variată gamă de măști din Europa.
  • ABOUT YOU va pune la dispoziție clienților un stoc inițial de aproximativ 200.000 de măști marți, 12 mai 2020. Stocul magazinului va fi actualizat permanent, urmând ca în câteva săptămâni să ajungă la peste patru milioane de măști.
  • Măștile vor fi disponibile în exclusivitate pe About You, la preț de producător, începând cu 7,99 lei bucata. Informațiile privind costul de achiziție și de transport vor fi menționate la detaliile produsului.
  • Peste douăzeci de branduri partenere – ARMEDANGELS, Odlo și URBAN CLASSICS – și  designerii Karolína Kurková, Lena Gercke de la LeGer și Bill Kaulitz de la MDLA, asigură o ofertă variată de măști.

Peste 4 milioane de măști textile, de la modele simple până la modele semnate de designeri – ABOUT YOU oferă cea mai mare varietate de măști la preț de producător

Deși una dintre măsurile importante de prevenire a infectării cu COVID-19 este purtarea unei măști de protecție, de la izbucnirea pandemiei pe glob, stocurile pentru măștile de față – medicale sau textile – au fost limitate și sunt adesea vândute sau scoase la licitație online la prețuri supraevaluate.

Pentru a oferi clienților măști textile la preturi accesibile, ABOUT YOU lansează în magazinul său online o categorie dedicată măștilor, într-o gamă largă de modele.

Acestea sunt produse atât sub brandurile proprii ABOUT YOU și EDITED, cât și de brandurile partenere și sunt vândute la costul de producție, fără niciun adaos comercial.

Această decizie a fost luată în urma discuțiilor cu partenerii și furnizorii proprii.

Începând de marți, 12 mai 2020, ABOUT YOU pune la dispoziția clienților o gamă largă de aproximativ 200.000 de măști de față la preț de producător, începând de la 7,99 lei bucata.

Pentru a preveni cumpărăturile abuzive, retailerul online a asigurat o aprovizionare pe termen lung. Peste patru milioane de măști vor fi disponibile în următoarele săptămâni.

Încă de la început, am considerat că este important să punem la dispoziție clienților o gamă variată de măști textile, astfel încât fiecare client să-și poată găsi produsul potrivit pentru el.

Suntem încântați că reușim să ne îndeplinim promisiunea de a furniza măști – atât modele simple, cât și modele semnate de designeri – la preț de producător, accesibile tuturor”, declară Sebastian Betz, co-fondator și co-CEO ABOUT YOU.

Retailerul online de modă asigură transparență totală în ceea ce privește prețul de producție al măștilor, oferind clienților săi o defalcare a costurilor. Fiecare mască sau set de măști include o detaliere clară a prețului de achiziție și a costurilor de transport.

Vrem să arătăm că ne ținem de cuvânt și facem tot posibilul pentru a ajuta oamenii să aibă grijă de sănătatea lor și a celor din jur – subliniind în același timp că suntem împotriva obținerii de profit pe fondul crizei”, menționează Tarek Müller, co-fondator și co-CEO ABOUT YOU.

Gama de măști disponibilă este extrem de variată, peste douăzeci de branduri partenere, brandurile proprii și designeri cunoscuți fiind implicați în design-ul și producerea măștilor exclusive pentru ABOUT YOU.

Printre brandurile partenere se numără atât nume cunoscute precum ARMEDANGELS, Odlo sau URBAN CLASSICS, cât și startup-uri mai mici, precum Grubenhelden, BeWooden și ODERSO ale activistului Fynn Kliemann.

Primele modele de măști ABOUT YOU Idols vor fi scoase la vânzare la mijlocul lunii mai. Măștile create de Lena Gercke de la LeGer, de Guido Maria Kretschmer de la GMK și de starul olandez Anna Nooshin vor fi primele lansate.

Vor urma apoi cele ale supermodelului Karolína Kurková, designerului MDLA Bill Kaulitz și ale ambasadorului ABOUT YOU Riccardo Simonetti. ABOUT YOU este în discuții și cu alți designeri cunoscuți.

Prin campania „Măști pentru toți”, retailerul german intenționează să doneze un număr semnificativ de măști și este deja discuții cu organizațiile non-profit care distribuie produsele celor care au nevoie.

După lansarea gamei de măști în Germania, Austria și Elveția, ABOUT YOU continuă să promoveze vânzarea măștilor pe plan internațional. Acest lucru va permite retailerului online de fashion să ofere cea mai mare și mai variată gamă de măști de față din Europa.

Povestea din spatele măștilor ABOUT YOU: www.aboutyou.ro/masti

Despre ABOUT YOU

ABOUT YOU a transformat coșul de cumpărături tradițional în format digital și creează o experiență de shopping personalizată pe smartphone.

Magazinul online de fashion se adaptează stilul individual al fiecărui client, afișând doar produse și sugestii de îmbrăcăminte relevante.

La ABOUT YOU, clientul se află în centrul atenției. Astfel, ABOUT YOU îi ajută pe clienți să se exprime prin modă. Pe lângă inspirația versatilă de pe aboutyou.ro și în aplicația premiată ABOUT YOU, femeile și bărbații între 18 și 49 de ani vor găsi o gamă de peste 100,000 de articole de la peste 600 de branduri.

Cu peste 15 milioane de utilizatori activi în fiecare lună, ABOUT YOU este una dintre cele mai mari platforme de fashion și lifestyle din Europa. C

ompania de fashion și tehnologie a generat o cifră de afaceri de 472 de milioane de euro în 2019, ceea ce reprezintă un volum al operațiunilor anuale de peste 2,5 miliarde de euro.

Fiind evaluată la peste un miliard de dolari americani, ABOUT YOU este primul unicorn din Hamburg.

ABOUT YOU GmbH a fost înființată în 2014 ca subsidiară a Otto Group și face acum parte din portofoliul grupului.

Echipa de management include antreprenorii și experții în domeniul digital Tarek Müller (31, Marketing & brands) și Sebastian Betz (29, Tech & Product), precum și fostul strateg din cadrul Roland Berger, Hannes Wiese (38, Operations & Finance).

Pentru mai multe informații despre ABOUT YOU vizitați corporate.aboutyou.de.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Diverse