A postat o fotografie în costum de baie, iar un prieten virtual i-a scris: “Nicio șansă să fii skinny”. Ce i-a răspuns Cristina Șișcanu?

În timpul sarcinii, Cristina Șișcanu a acumulat un număr considerabil de kilograme în plus, dar de care a reușit să scape prin intermediul unei diete. Chiar dacă a slăbit mai bine de 27 de kilograme, în momentul în care a postat o fotografie în costum de baie, un prieten virtual i-a scris: “Nicio șansă să fii skinny”. Comentariul nu a rămas fără replică din partea Cristinei Șișcanu.

După ce a reușit să slăbească spectaculos cu ajutorul unei diete, Cristina Șișcanu a îndrăznit să poarte tot mai des ținute care să îi pună silueta în evidență, iar pentru că vara și-a intrat serios în drepturi, vedeta s-a fotografiat la piscină, într-un costum de baie negru, compus dintr-o singură piesă, cu aplicații florale în partea de sus.

A postat o fotografie în costum de baie, iar un prieten virtual i-a scris: “Nicio șansă să fii skinny”. Ce i-a răspuns Cristina Șișcanu?

Fotografia în costum de baie postată de Cristina Șișcanu pe contul de socializare a stârnit o mulțime de reacții. Dacă în majoritatea comentariilor vedeta a fost lăudată pentru silueta ei, un prieten virtual a ținut să îi amintească acesteia că nu este tocmai slabă și că formele ei ies în continuare în evidență, sfătuind-o pe aceasta să urmeze o cură de detoxifiere.

“Tot cu forme ești, nicio șansă să fii skinny, mai încearcă detox, ceva”, i-a transmis prietenul virtual.

Cristina Șișcanu a reacționat imediat, postând la rândul ei un comentariu.

“Skinny? Sper să nu fiu skinny vreodată! Îmi ador formele.”, a scris Cristina Șișcanu pe contul de instagram.

În dreptul postării, prietenii virtuali ai vedetei au ținut să o felicite pentru felul în care a abordat acest subiect și pentru că își iubește corpul și este mândră de silueta ei.

Deschide galeria foto pentru a vedea mai multe fotografii cu Cristina Șișcanu.

Foto: facebook, instagram

Citește și:

Stela Enache și Florin Bogardo ne-au arătat că există iubiri ca-n povești

De ce Kate Middleton a stat departe de Meghan Markle pe balconul palatului Buckingham?

Prințul Harry a înșelat-o pe Meghan Markle? Un cunoscut biograf a făcut dezvăluiri neașteptate

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete