A fost forțată să dezvăluie că este însărcinată: „Nu eram încă pregătită să dezvălui nimănui”

Artista Mariah Carey a vorbit recent despre cum a fost forțată de prezentatoarea de televiziune Ellen DeGeneres să-și dezvăluie în direct sarcina.

Vara aceasta, un fragment video din anul 2008, extras dintr-o apariție de-a solistei în cadrul emisiunii The Ellen DeGeneres Show, a reapărut în mediul online.

Mariah Carey a fost forțată să dezvăluie că este însărcinată: „Nu eram încă pregătită să dezvălui nimănui”

În videoclip, moderatoarea a provocat-o pe cântăreața să bea șampanie dacă nu este însărcinată. „Nu cred că-mi faci una ca asta Ellen”, spune Mariah.

„Închinăm în cinstea faptului că nu ești însărcinată”, a răspuns Ellen. În timp ce mulți au privit interviul drept inofensiv și amuzant, Mariah a mărturisit ce a simțit de fapt în acele momente.

„Am fost extrem de incomodă din cauza acelei întâmplări. Mi-a fost greu să mă acomodez cu ceea ce a urmat”, a dezvăluit.

„Nu eram încă pregătită să dezvălui nimănui că eram însărcinată pentru că suferisem o pierdere de sarcină anterior. Nu vreau să-i fac rău, dar acel moment nu mi-a plăcut.”

„Aș fi vrut să existe empatie în acele momente. Dar ce era să fac. Ce mai puteam face”, a mai spus artista.

E! News a contactat echipa lui Ellen pentru comentarii. Mariah a devenit mama a doi copii, un fiu și o fiică, gemenii Monroe și Morrocan, în anul 2011, alături de fostul ei soț, Nick Cannon.

Când a confirmat informația, solista a dezvăluit că a suferit o pierdere de sarcină cu doi ani înainte. După interviul din 2008, Mariah a mai apărut în cadrul emisiunii lui Ellen de alte 5 ori.

În prezent, Ellen și întreaga echipă a emisiunii sale sunt investigați din cauza mai multor informații potrivit cărora echipa de conducere perpetuează un comportament toxic.

Foto: Instagram

Citește și:

A fost criticată pentru că a exagerat cu operațiile estetice, iar acum a spus adevărul. Câte intervenții are Andreea Bănică?

Și-a înjunghiat fatal mama apoi a încercat să arunce vina în cârca tatălui! Ce s-a întâmplat apoi cu bărbatul în vârstă de 30 de ani?

Cum arată astăzi Dolly Parton? Operațiile estetice i-au distrus frumusețea naturală: „E adevărat că arăt artificial, dar sunt …”

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete