Cum arată astăzi Dolly Parton? Operațiile estetice i-au distrus frumusețea naturală: “E adevărat că arăt artificial, dar sunt…”

Când spui Dolly Parton te gândești imediat la muzica country, artista reușind să devină un adevărat simbol al acestui gen muzical. Părul blond, cu foarte mult volum, machiajul pronunțat și ținutele extravangante fac parte din stilul cântăreței și chiar dacă anii au trecut, aceasta a rămas fidelă acestui look. Cum arată astăzi Dolly Parton? Operațiile estetice i-au distrus frumusețea naturală.

Pozele din tinerețea lui Dolly Parton sunt dovada clară că aceasta a fost înzestrată cu trăsături aparte. Ochi într-o nuanță discretă de verde, buze pline și o formă aproape perfectă a nasului. Cu toate acestea,  ea nu s-a considerat niciodată o femeie frumoasă. Acesta este principalul motiv pentru care a decis să apeleze la ajutorul medicului estetician pentru diferite îmbunătățiri.

Cum arată astăzi Dolly Parton? Operațiile estetice i-au distrus frumusețea naturală

Pe măsură ce anii au trecut, Dolly Parton a devenit tot mai interesată de intervențiile estetice, iar astăzi, la 73 de ani, celebra cântăreață este aproape de nerecunoscut. Și-a distrus frumusețea naturală și nu puțini sunt cei care au criticat-o pentru că, prin intermediul acestor operații, a căpătat un aspect nenatural.

“E adevărat că arăt artificial, dar sunt cât se poate de reală. Look-ul meu are la bază ideea de strălucire a unei fete country. Nu am fost niciodată frumoasă în mod natural, așa că am făcut tot ce am putut. (…) Ar trebui să mă vedeți dimineața. Nu sunt frumoasă în mod natural, dar pot remedia asta. Orice ar înseamna asta, eu o fac. Încerc să profit la maximum de toate.”, a spus Dolly Parton, într-un interviu mai vechi pentru CBS Sunday Morning, potrivit eu.usatoday.com.

În ciuda intervențiilor estetice vizibile, în special în zona feței, care i-au modificat fizionomia, Dolly Parton se poate lăuda cu o siluetă foarte bine proporționată și o energie de invidiat. Urcă pe scenă, susține concerte și pare să nu obosească niciodată. Artista și-a început cariera în industria muzicală în anul 1955 și de atunci și până în prezent a reușit să câștige nenumărate premii.

Deschide galeria foto pentru a vedea cum arată astăzi Dolly Parton.

Foto: profimediaimages.ro

Citește și:

Cine va moșteni bunurile regretatei actrițe Tamara Buciuceanu-Botez?

Ryan Reynolds a publicat prima imagine cu cel de-al treilea bebeluș al lui și al soției lui, actrița Blake Lively

S-a tuns și pare cu 10 ani mai tânără! Amalia Năstase este complet schimbată!

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete