A băut vinul cu borcanul și rachiul cu sticla în cea mai cruntă perioadă a vieții lui. Nicu Paleru: “La 37 de ani am pierdut tot”

Nicu PaleruSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 4

Imaginea lui Nicu Paleru nu poate fi asociată cu altceva decât cu voia-bună. Și pe bună dreptate. Este unul dintre cei mai apreciați cântăreți de muzică de petrecere de la noi din țară. Viața, însă, nu i-a fost nici pe departe atât de roz pe cât ne-o prezintă în cântecele sale vesele.

Motivul pentru care Nicu Paleru a devenit dependent de alcool

Artistul a recunoscut că făcut destule excese pe care le-a plătit cu vârf și îndesat. La 37 de ani, Paleru rămăsese fără casă, fără familie, dar cu multe datorii. Nu juca jocuri de noroc, dar se împrumutase peste măsură pentru a-și satisface niște nevoi exagerate. Această experiență nefericite l-a aruncat în brațele depresiei, care a venit la pachet cu dependența de alcool:

Am făcut şi excese, pe fondul unor greşeli. Pe la 37 de ani am pierdut tot, familie, casă, absolut tot. Am rămas şi cu nişte datorii, nu am jucat la jocuri de noroc, doar că am vrut mai mult decât trebuia. Atunci am zis, Doamne, mă las pe mâna ta. Şi acela a fost momentul în care mi-am dat seama că nu mai am putere. M-am apucat şi de băutură, era o formă de depresie, deznădejde”, a mărturisit Nicu Paleru în emisiunea Acces Direct, citat de cancan.ro.

Și-a cunoscut actuala soție în perioada în care era căsătorit

Gabriela, prima soție a artistului, i-a fost alături timp de 15 ani. Totodată, era și impresarul lui. Potrivit click.ro, în primăvara anului 2011, Paleru  o întâlneşte pe Cristina, o tânără cu 11 ani mai tânără decât el, care locuia la New York. Și cum Cupidon săgetează și când e cazul, și când nu e, cei doi se îndrăgostesc şi încep o relaţie. Artistul divorțează de Gabriela şi se căsătorește cu Cristina la nouă luni de când a cunoscut-o. În 2012, artistul a devenit tatăl lui Anais-Nicole.

 

“Ea (Cristina-n.red.) nu avea nicio tangenţă cu muzica populară de petrecere, a venit forţată cu un prieten de-al meu. Eu nu aveam de gând nici măcar să mai leg o prietenie, darămite să mă mai recăsătoresc. Nu am vrut să mai trag pe cineva după mine în situaţia în care eram. Noi dacă ne întâlneam undeva în ţară, nu am fi avut timp să ne uităm unul la altul. Eram din două medii diferite. E mai tânără cu 11 ani ca mine. A mai durat vreo 9 luni de zile şi ne-am căsătorit. În februarie ne-am cunoscut şi în noiembrie am făcut nunta, iar în primăvară a rămas însărcinată', a spus Nicu Paleru, potrivit cancan.ro.

Citeste si

DOSAR SPECIAL Mari voci ale muzicii lăutărești: Zavaidoc, artistul care a dat opera pe muzica lăutărească

DOSAR SPECIAL Mari voci ale muzicii lăutărești: Ileana Sărăroiu, o moarte îmbrăcată în mistere

DOSAR SPECIAL Mari voci ale muzicii lăutărești: Romica Puceanu, artista cu un destin greu încercat de iubiri fără leac și de pierderi cumplite

DOSAR SPECIAL Mari voci ale muzicii lăutărești: Maria Lătărețu își strigă cea mai cruntă durere din câte pot exista în melodia Lie ciocârlie'

Foto: Facebook Nicu Paleru si Cristina Paleru

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete