A avut loc a doua editie a taberei BIO Camp

De-a lungul acestei tabere, 42 de adolescenti, din intreaga tara, au participat la ateliere educationale, unde au invatat o altfel de matematica, dar si sa comunice eficient.

De asemenea, nu au lipsit de la atelierele de muzica si arta, sport, sau de bio-fizica.

Adolescentii au invatat cum sa se hraneasca sanatos si cum sa identifice ,,Nutrimentele inteligente cu Adina Cirjan, terapeut BIO feedback si au reusit sa afle din secretele vorbitului in public, la cursul ,,Nu te teme sa vorbesti in public cu Adriana Petrescu- public speaker si life coach, au constientizat cat de important e ,,Ce tastezi in viata ta,, prin Cristian Onetiu, Co-fondator Life Care si au fost de acord ca ,,Schimbarea lumii incepe cu tine- cu Florina Onetiu, Co-fondator Fundatia Life Care.

Nu au lipsit nici activitatile de iarna: s-au distrat la sanius, au schiat, s-au dat cu placa, au cantat si s-au incalzit cu un ceai delicious, la focul de tabara, au vizitat Castelul Bran si chiar s-au bucurat de ore de inot in piscina incalzita a locatiei.

In ultima seara, adolescentii au pregatit mini spectacolul intitulat ,,Noi suntem viitorul, noi facem o lume mai buna, iar spectatorii au fost nimeni altii decat voluntarii si o parte din parinti, veniti special pentru acest eveniment special.

Adolescentii au plecat din tabara invatand ca este important sa se hraneasca sanatos, sa faca miscare in fiecare zi si ca au un potentialul unic.

Oricine doreste sa se alature si sa sustina acest proiect o poate face devenind voluntar, prin email la adresa [email protected], sau achizitionand bratara simbolica a Fundatiei Life Care, la pretul de doar 9.99 RON de pe www.life-care.com. Banii obtinuti, in urma vanzarii, vor fi varsati in visteria taberei.

Vezi si Tabara BIO Camp 2013 vine in ajutorul adolescentilor.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Stiri