A apelat la magie neagră pentru a-și salva căsnicia. Ce s-a întâmplat după aceea este cutremurător

Anton Shabanov, 33 de ani, un inginer din Rusia, a apelat la magie neagră după ce soția sa Lyubov, în vârstă de 29 de ani, l-a părăsit la mai puțin de un an de la nunta lor. Potrivit unui apropiat, cei doi locuiau separat.

Într-o încercare disperată de a o recâștiga, bărbatul a cerut ajutorul lui Nikolay Ivanov, în vârstă de 32 de ani. Acesta i-a cerut să efectueze un ritual care presupunea îngroparea bunurilor cuplului într-o pădure din apropiere, potrivit Comitetului de Investigații din Rusia.

Dar, la începutul ritualului, Ivanov și-a bătut joc de tânăr și a insultat-o pe soția acestuia. A urmat apoi o luptă între cei doi, iar Ivanov a luat un topor și l-a ucis pe Anton Shabanov, lovindu-l în cap și gât. Ulterior, acesta a fugit de la locul crimei, lăsând cadavrul acoperit de ramuri.

Cu toate acestea, după ce a fost reținut de poliție, tânărul de 32 de ani a mărturisit uciderea lui Shabanov și a fost condamnat la nouă ani și jumătate de închisoare. De asemenea, obligat să plătească despăgubiri în valoare de 2025.20 de ruble rusești (aproximativ 20.700 de lire sterline).

Un prieten al defunctului a declarat mai târziu pentru 360TV din Rusia: „S-au despărțit, nu au divorțat, ci au trăit separat. Bineînțeles, era supărat, dar nu îmi pot imagina că ar fi implicat în asemenea ritualuri pentru a o aduce înapoi.'

„Instanța a stabilit că un localnic, dorind să restabilească relațiile cu soția sa, a decis să recurgă la un ritual ocult. Pentru a efectua ceremonia, trebuia să-și îngroape lucrurile personale într-un loc pustiu din afara orașului. În timp ce sapa o groapă (Ivanov) a vorbit urât despre căsnicia și despre soția victimei, în urma căreia a apărut o ceartă între bărbați. Conflictul a escaladat într-o luptă, în timpul căreia (Ivanov) l-a lovit de mai multe ori cu un topor un cap și gât pe locuitorul din Astrahan, apoi a acoperit cadavrul cu ramuri și a fugit de la locul crimei', a fost comunicatul Comitetului de Investigații din Rusia.

Tribunalul districtual Privolzhsky din Astrakhan l-a condamnat pe bărbat să-și ispășească pedeapsa de închisoare într-un lagăr de muncă „regim strict', potrivit The Sun.

Foto: 123RF

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Stiri