A apărut revista Avantaje ediția de septembrie 2022

Avantaje, ediția de septembrie, vine în întâmpinarea celor care vor să-și descopere laturi nebănuite și necunoscute ale personalității lor, prin DOSARUL SPECIAL cu cele mai interesante TESTE PSIHOLOGICE. Acestea sunt primele instrumente de evaluare a personalității și au fost dezvoltate în anii 1920, pentru a ușura procesul de selecție în forțele armate, adăugându-se apoi treptat o mare varietate de scale de personalitate și chestionare. Iată selecția noastră:
 CUM FACI FAȚĂ STRESULUI?
 ÎȚI PLACE RISCUL?
 CE FEL DE PARTENERĂ AFECTIVĂ EȘTI?
 CAUȚI SENZAȚII TARI?
 AI VOCAȚIE DE LIDER?

PSIHO

  • Fiecare persoană își dorește să aibă o viață sexuală plină de satisfacții și să ofere plăcere în egală măsură, partenerului. În cadrul ședintelor de psihoterapie de cuplu sau al ședințelor de sexologie, se pune această problemă: cum să fii mai bun la pat. Iată strategiile psihologului.
  • Tulburările de învățare ale copiilor și adolescenților sunt mai puțin cunoscute și uneori foarte subtile. Acest lucru poate pune reale probleme chiar și specialiștilor care observă copii cu dificultăți de învățare și memorare. Psih. Bogdan-Cristian Fițiu vine în ajutorul părinților…

SĂNĂTATE

  • Dermatita seboreică este o boală inflamatorie cronică, recidivantă, ce afectează în principal zonele bogate în glande sebacee sau cu glande sebacee de dimensiuni crescute (precum scalpul, fața, canalul auditiv extern, toracele superior sau pliurile). Dr. dermatolog Iuliana Lupu ne spne mai multe despre această afecțiune.
  • Să ai mucegai în casă înseamnă o problemă în plus pentru toate familiile. În orice anotimp poți să ai surpriza să apară mucegai în anumite zone din locuință. Fie că este o iarnă rece, o toamnă umedă sau o vară înnăbușitoare, activitățile din interior pot crea umezeala specifică apariției mucegaiului. Iată ce boli sunt corelate cu mucegaiul.
  • După o anumită vârstă, cel mai frecvent între 50 și 70 de ani, multe femei ajung să resimtă, la nivelul articulației șoldului, durere, câteodată în zona inghinală, altă dată în zona fesieră, cu o stare de sensibilitate care coboară pe coapsă. Dr. ortoped Vlad Predescu ne spune când este necesară proteza de șold?

INTERVIU

  • Dr. Daniela Diveică – despre subiectele tabu ale femeilor, laxitatea vaginală și incontineța urinară
  • Cristian Vechiu – cercetător Studii Relgioase: „Nu cred că generația Z a renunțat la religie, ci pur și simplu și-au găsit alte modalități de expresie în privința chestiunilor de natură spirituală ori a acelor „nevoi' cărora le corespundeau în alte vremuri așa-zisele religii tradiționale.'
  • Marco Missiroli, autorul romanului „Fidelitate', tradus în 32 de țări, printre care și România, într-un interviu în exclusivitate pentru Revista Avantaje.
Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Revista