A apărut revista Avantaje ediția de august 2022

A apărut revista Avantaje, ediția de august. Cele mai importante titluri:

– Cum îți dai seama dacă te afli într-o relație toxică și ce poți face? Partenerul tău cere fără să ofere? Are pretenția să primească din partea celuilalt dovezi permanente de iubire, afecțiune, sprijin, înțelegere, sex, bani, sau orice consideră că are nevoie. Cerințele sunt imediate, și în cazul în care nu îi sunt îndeplinite, se supără, jignește, sau devine violent verbal sau fizic. Îți sună cunoscut?

– Întrebări esențiale despre SĂNĂTATE: Chiar este obligatoriu să facem mişcare, pentru a fi sănătoşi? Ce legătură există între cinele în familie şi starea noastră de bine? Cât de tare trebuie să ne sperie istoricul medical al propriei familii?

– Cum e mai bine: un soț imperfect sau singură? Se spune că una din cinci femei ar alege o relaţie nereuşită în schimbul singurătăţii. O căsnicie fără tragere de inimă pare, totuşi, să asigure un oarecare confort psihic şi o notă de trecere în schema socială.

DOSAR SPECIAL ediția de AUGUST

Parfumul – 4.000 de ani de istorie

Cu toate că este cel mai puțin înțeles dintre simțurile umane, mirosul stă în lumea modernă la baza unor industrii de miliarde. Statisticile economice ale Europstaff estimează pentru industria cosmetică și a parfumurilor o cifră de afaceri de peste 170 miliarde de euro anual. Peste această cifră se află și afacerile din toate domeniile construite indirect în jurul percepției olfactive cum sunt

cele alimentare, petroliere și chimice, cea a detergenților și tutunului sau chiar a marketingului și publicității.

INTERVIURI

Marius Constantinescu – Dacă spunem: „Marius Constantinescu este un personaj media,

complex' sigur el mă va contrazice. Nu poate spune însă, că realizările sale nu sunt complexe. Complexe, aproape complete și combinate în proiecte de mare succes jurnalistic.

Remus Boldea – „A râs și tata' „Prefer poveștile care mă fac să râd…

iar apoi îmi frâng inima.'

Heather Morris -„Tatuatorul de la Auschwitz' :„Nu e adevărat că trăiești o singură dată, de fapt mori o singură dată. În restul timpului, trăiești, deci ar fi bine să te apuci de treabă!'

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Revista