A apărut revista Avantaje ediția de noiembrie 2022

Homepage  / Home / Revista

Ediția de noiembrie a revistei Avantaje îți aduce aminte cu nostalgie și cu lacrimi în ochi de chemarea: Hai la masă!
„Haideți la masă' sunt cuvintele magice care țin o familie unită. Unora li se va părea cam puțin, sau poate cam conservator, poate desuet sau obositor, dar este o modalitate excelentă de apropiere între toți membrii familiei și un obicei foarte sănătos, cu care cei mici e bine să se obișnuiască încă de la vârste fragede.
Pe copertă, Iulia și Liviu Teodorescu ne oferă o lecție de iubire, așa cum nu credeam că mai există.

• Aflată mereu undeva între alb şi negru, celebra clarvăzătoare Carmen Harra este omul care a atins viitorul cu degetele și și-a aflat acolo echilibrul.

• Ghosting: din ce unii oameni aleg să iasă din relații fără explicații?

• Tulburarea obsesiv-compulsivă la copii și adolescenți: Când ne gândim la obsesii și fixații, cu siguranță avem în minte imagini văzute în filme și seriale despre oameni care se spală în continuu pe mâini de teama unor microbi, imagini despre oameni cară apasă de multe ori pe mânerul unei uși înainte să intre sau care își numără pașii pentru a fi corecți.

• 3 ingrediente care pot cuceri orice femeie: dintotdeauna misterul prin care poți cuceri o femeie a fost amplu dezbătut, pentru a se ajunge la rețeta perfectă. Bineînțeles că o rețetă ideală, de necombătut nu există, pentru că, fiecare femeie este unică în felul ei. Iar această unicitate are la bază temperamentul, caracterul, vârsta, traumele trecutului, nivelul de educație, așteptările legate de viitor, carieră etc.

• Zahărul trebuie eliminat sau face parte din alimentație? Nicoleta Tupită, nutriționist-dietetician autorizat, dezbate amplu această chestiune.

• Semnele timpurii ale demenței: semnele timpurii ale demenței sunt vizibile pentru cei din jur. Această degenerare a funcției cognitive este una dintre principalele cauze de deces din lume, aproximativ 55 de milioane de oameni trăiesc în prezent cu această afecțiune. Se așteaptă ca această cifră va crește până la 78 de milioane în 2030 și 139 de milioane în 2050.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ELLE
Ego.ro
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Home