A apărut revista Avantaje ediția de martie 2023

A apărut revista AVANTAJE ediția de martie 2023!

Primăvara aceasta vine cu vești bune! S-au încheiat ghinioanele, nenoricirile, dezastrele, s-au potolit stihiile naturii, s-au liniștit bolile. Vin veștile bune, aducătoare de speranțe, ne împăcăm cu cei cu care n-am mai vorbit, îi iertăm pe cei care ne-au greșit. Este luna femeilor iar DOSARUL special este dedicat FRUMOASELOR ROMÂNIEI. Fascinante, cultivate, emancipate și libertine, femeile fatale ale României, și-au trăit viața la pulsul cel mai intens, netemătoare de vorbele lumii și de cum le va judeca ea și au scris povești de neșters în istorie, conștiente de frumusețea și de puterea lor de seducție. Dominatoare și capricioase, au fost iubite, admirate, invidiate, bârfite de femei și bărbați deopotrivă însă, toate și-au plătit scump frumusețea fatală, trăindu-și în tăceri și singurătate propriile nefericiri și iscând deseori, scandaluri, drame și pasiuni fără leac, multe sfârșite cu lacrimi și sânge.

EXCLUSIV

  • Astăzi, acum, nu frumusețea nepământeană a Adelinei Pestrițu te izbește, ci liniștea bizară cu care se înconjoară. Depun mărturie pentru asta… Calcă ușor, neapăsat, vorbește cu grijă, ca și cum n-ar vrea să zdrobească cu stridențe, cuvintele, zâmbește fin, ca o părere, stă cu capul în jos, apoi îl ridică brusc, și te învăluie în cel mai fermecător smarald de pe planetă.
  • A cântat într-o pădure – pentru a milita împotriva exploatării iresponsabile a domeniului forestier, a interpretat în faţa unei case în ruine – pentru a opri distrugerea Patri­mo­niului Naţional, a cântat în stația de metrou „Piața Victoriei' pentru a lărgi percepția publicului asupra muzicii clasice. Numele său este foarte adesea asociat viorii de patri­moniu Stradivarius Elder-Voicu, pe care interpretează începând din anul 2007. Violonistul ALEXANDRU TOMESCU este artistul român apreciat pe toate scenele din România, dar și în multe dintre cele mai importante săli de concerte din lume.

SĂNĂTATE

Problemele din interior se oglindesc pe față. Câteodată sau de cele mai multe ori, fața noastră este mai mult decât o oglindă a întregului organism: în ea se oglindesc toate problemele interne. Fața ne trădează dacă suntem bine sau nu…

O deficiență acută de vitamine nu rămâne mult timp ignorată de organism. Mai devreme sau mai târziu acesta va găsi o cale să anunțe că ceva lipsește. Câteva vitamine și minerale sunt totuși mai problematice…

Există un mit în ceea ce privește fertilitatea, cum că în timpul menstruației femeile nu rămân însărcinate. Este adevărată această afirmație sau există șanse de a concepe un copil în aceste zile delicate ale lunii? La această întrebare ne va răspunde dr. Silviu Iștoc, șef de secție obstetrică-ginecologie în cadrul Medicover Hospital.

PSIHO

Infidelitatea. Descoperirea unei aventuri extraconjugale declanșează de obicei emoții puternice pentru ambii parteneri, precum și un sentiment de pierdere. Partenerul care a fost înșelat s-ar putea simți traumatizat de trădarea încrederii și se poate gândi obsesiv la detaliile aventurii. Partenerul care a comis infidelitatea se teme că va fi pedepsit pentru totdeauna.

Oare sunt căsătorită cu un gay? De multe ori am auzit în cadrul ședințelor de cuplu o astfel de întrebare. Este o întrebare legitimă, ce vine, de cele mai multe ori de la o persoană care nu mai înțelege nimic din viața de familie…

În ce constă esența feminității? Draga mea Femeie, martie este luna în care ești onorată pentru ceea ce ești tu. Aș vrea, însă, să faci un exercițiu pe măsură ce citești acest articol. Așază-te, relaxează-te (chiar dacă e posibil să îți fie greu la început, nu renunța) și întreabă-te: cum ești tu ca femeie? Ești conectată cu esența feminității tale sau te-ai îndepărtat de ea?

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Revista